Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde 'O Ses' Yarışması Düzenlendi

EĞİTİM 07.06.2018 - 15:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde 'O Ses' Yarışması Düzenlendi

Nevşehir’de Özel Eğitimde Gerçek Başarının tek adresi olan Özel Kardelen Koleji Müzik Kulübü, geleneksel hale gelen sınıflar arası ses yarışması etkinliği düzenlendi.
  Kardelen Koleji İlköğretim Öğrencilerine yönelik her yıl düzenlenen ‘O Ses Kardelen’ yarışmasının yenisi, Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirildi. Kardelenler için hazırlanan sahnede, kendilerini jüri üyelerine beğendirebilmek için büyük çaba sarf ettiler.   Kardelen Koleji Müzik Kulübü öğretmenleri gerçekleştirilen ‘O Ses Kardelen’ ses yarışması ile öğrencilerin özgüvenlerini geliştirmeyi, sahne performansları ile toplum önünde kendilerini ifade edebilmeyi amaçladıklarını söyledi.   Kardelenlerin eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı dakikalar yaşadı. Yarışmacılar, öğrenci arkadaşlarının önünde çeşitli müzik tarzlarında eserlerini sergiledi.   O Ses Kardelen Müzik yarışmasında verilen puanlara göre her sınıfın birincileri belirlendi. Birincilere madalyalarını Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı verdi.
Nevşehir’de Özel Eğitimde Gerçek Başarının tek adresi olan Özel Kardelen Koleji Müzik Kulübü, geleneksel hale gelen sınıflar arası ses yarışması etkinliği düzenlendi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Öğrencilerine yönelik her yıl düzenlenen ‘O Ses Kardelen’ yarışmasının yenisi, Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirildi. Kardelenler için hazırlanan sahnede, kendilerini jüri üyelerine beğendirebilmek için büyük çaba sarf ettiler.

 

Kardelen Koleji Müzik Kulübü öğretmenleri gerçekleştirilen ‘O Ses Kardelen’ ses yarışması ile öğrencilerin özgüvenlerini geliştirmeyi, sahne performansları ile toplum önünde kendilerini ifade edebilmeyi amaçladıklarını söyledi.

 

Kardelenlerin eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı dakikalar yaşadı. Yarışmacılar, öğrenci arkadaşlarının önünde çeşitli müzik tarzlarında eserlerini sergiledi.

 

O Ses Kardelen Müzik yarışmasında verilen puanlara göre her sınıfın birincileri belirlendi. Birincilere madalyalarını Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.