Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde öğrenciler olay yeri inceleme yaptı

EĞİTİM 27.11.2018 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde öğrenciler olay yeri inceleme yaptı

Her zaman farklı aktivitelere imza atan Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji'nde bu hafta heyecan verici bir etkinliğe imza atıldı.
  Kardelen Koleji 5.sınıflarda geniş yer verilen İngilizce öğretimi; yeniliklere açık, yaratıcı ve yenilenen öğretim programı ile doğru orantılı aktiviteler ile desteklenmeye devam ediliyor. "Olay yeri inceleme" oyunu ile yabancı dil öğretimi kapsamında yapılan farklı aktivitelere bir yenisi daha eklenmiş oldu. 5.sınıf öğrencileri yapılan bu etkinlik ile bir soygun sonrası olay yerinde inceleme yapan polis ekibini canlandırdı. Bu eğitsel oyun ile İngilizce derslerinde öğrendikleri konuları ‘yaparak yaşayarak öğrenme metodunu’ kullanarak uygulama şansı buldular. Etkinlik boyunca çok eğlenen öğrenciler yaptıkları incelemeler sonucunda İngilizce rapor tuttular ve puan kazanarak başarılı bir grup çalışması yaptılar.   İngilizce öğretmenleri Meryem Ekici ve Özge Müfide Cingil rehberliğinde gerçekleştirilen yenilikçi tekniklerden işbirliğine dayalı öğretim uygulamasından öğrenciler çok keyif aldılar.   Kardelen Koleji Müdürü Faruk Çamcı, 5.sınıflarda ağırlıklı olmak üzere yabancı dil eğitimine çok önem verdiklerini ve bu doğrultuda yeniliklere açık, çağımıza ayak uyduran farklı teknik ve yöntemlere yer vermenin gerekliliğini vurguladı. Bu tür faaliyetler ile yenilenen öğretim programını destekleyici etkinlikler yapmanın yanı sıra öğrencilerin motivasyonlarında artış olduğunu ve İngilizceye karşı olumlu tutum geliştirdiklerini söyledi. Bunun gibi işlevsel ve önceki öğrenmelerini yaşantıya aktarabilecekleri etkinliklere olanak sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.
Her zaman farklı aktivitelere imza atan Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji'nde bu hafta heyecan verici bir etkinliğe imza atıldı.

 

Kardelen Koleji 5.sınıflarda geniş yer verilen İngilizce öğretimi; yeniliklere açık, yaratıcı ve yenilenen öğretim programı ile doğru orantılı aktiviteler ile desteklenmeye devam ediliyor. "Olay yeri inceleme" oyunu ile yabancı dil öğretimi kapsamında yapılan farklı aktivitelere bir yenisi daha eklenmiş oldu. 5.sınıf öğrencileri yapılan bu etkinlik ile bir soygun sonrası olay yerinde inceleme yapan polis ekibini canlandırdı. Bu eğitsel oyun ile İngilizce derslerinde öğrendikleri konuları ‘yaparak yaşayarak öğrenme metodunu’ kullanarak uygulama şansı buldular. Etkinlik boyunca çok eğlenen öğrenciler yaptıkları incelemeler sonucunda İngilizce rapor tuttular ve puan kazanarak başarılı bir grup çalışması yaptılar.

 

İngilizce öğretmenleri Meryem Ekici ve Özge Müfide Cingil rehberliğinde gerçekleştirilen yenilikçi tekniklerden işbirliğine dayalı öğretim uygulamasından öğrenciler çok keyif aldılar.

 

Kardelen Koleji Müdürü Faruk Çamcı, 5.sınıflarda ağırlıklı olmak üzere yabancı dil eğitimine çok önem verdiklerini ve bu doğrultuda yeniliklere açık, çağımıza ayak uyduran farklı teknik ve yöntemlere yer vermenin gerekliliğini vurguladı. Bu tür faaliyetler ile yenilenen öğretim programını destekleyici etkinlikler yapmanın yanı sıra öğrencilerin motivasyonlarında artış olduğunu ve İngilizceye karşı olumlu tutum geliştirdiklerini söyledi. Bunun gibi işlevsel ve önceki öğrenmelerini yaşantıya aktarabilecekleri etkinliklere olanak sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.