MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Öğretmenler günü kutlandı

EĞİTİM 23.11.2018 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Öğretmenler günü kutlandı

Nevşehir’in lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi.
  Kardelen koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kutlama Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Emekli öğretmen Müjgan Özsoy’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kardelen Koleji Türkçe Öğretmenleri Yeliz Özer ve Fatih Çamcı‘ Dünyanın Bütün Çiçekleri’ adlı şiiri okudular. Kütüphanecilik kulübü öğrencilerinden Yağmur Ece Gültekin ise ‘Gecenin Işıkları’ şiirini okudu.   24 Kasım Öğretmenler Günü programı için hazırlanan video gösterisi, izleyenlerden tam not aldı. Kardelen Koleji 7-C sınıfı öğrencilerinden ‘ Ben Öğretmen Olmak İstiyorum’ oratoryosu da en beğenilen çalışmalardan oldu. İngilizce öğretmeni Esra Saylar’ın ‘Taşa Çaldım Ayva ile Narımı’ türküsünü seslendirdi. Türkçe öğretmeni Ahmet Gültekin’in ‘Mektebin Bacaları’ türküsüyle tüm salonu coşturdu. Kardelen Koleji Müzik öğretmeni Nuh Erkol ve Öğrenci Korosunun şarkıları da şölen yaşattı.   Özel Kardelen Koleji öğretmenlerinin seslendirdiği ‘Kardelen İçin Söyle’ adlı klip ile program sona erdi.
Nevşehir’in lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi.

 

Kardelen koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kutlama Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Emekli öğretmen Müjgan Özsoy’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kardelen Koleji Türkçe Öğretmenleri Yeliz Özer ve Fatih Çamcı‘ Dünyanın Bütün Çiçekleri’ adlı şiiri okudular. Kütüphanecilik kulübü öğrencilerinden Yağmur Ece Gültekin ise ‘Gecenin Işıkları’ şiirini okudu.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü programı için hazırlanan video gösterisi, izleyenlerden tam not aldı. Kardelen Koleji 7-C sınıfı öğrencilerinden ‘ Ben Öğretmen Olmak İstiyorum’ oratoryosu da en beğenilen çalışmalardan oldu. İngilizce öğretmeni Esra Saylar’ın ‘Taşa Çaldım Ayva ile Narımı’ türküsünü seslendirdi. Türkçe öğretmeni Ahmet Gültekin’in ‘Mektebin Bacaları’ türküsüyle tüm salonu coşturdu. Kardelen Koleji Müzik öğretmeni Nuh Erkol ve Öğrenci Korosunun şarkıları da şölen yaşattı.

 

Özel Kardelen Koleji öğretmenlerinin seslendirdiği ‘Kardelen İçin Söyle’ adlı klip ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.