Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Ritim Gösterisi Düzenlendi

EĞİTİM 14.05.2018 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Ritim Gösterisi Düzenlendi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Yeşilhisar Hızır İlyas Ortaokulu Çocuk Korosu ve Ritim grubunu ağırladı.
  2004-2011 yılları arasında Kardelen Koleji’nde müzik öğretmeni olarak görev alan Fatih Alkaya, Kardelenlerle buluştu. Ankara’da düzenlenen Dinçer Özer ile 11. Uluslar arası vurmalı çalgılar festivaline katılan Hızır İlyas Ortaokulu Çocuk Korosu ve Ritim Grubu öğrencileri dinleyicilerden de tam not aldı.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda birbirinden farklı enstrümanların kullanılması ile icra edilen ritim gösterisi sırasında Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri de keyifli anlar yaşadı. Ritim grubuna da eşlik eden Kardelenler gösteriden oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Gösteri sonunda Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Hızır İlyas Ortaokulu Müdürü Hatice Yetişen’e ve müzik öğretmeni Fatih Alkaya’ya katılımlarından dolayı plaket armağan etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Yeşilhisar Hızır İlyas Ortaokulu Çocuk Korosu ve Ritim grubunu ağırladı.

 

2004-2011 yılları arasında Kardelen Koleji’nde müzik öğretmeni olarak görev alan Fatih Alkaya, Kardelenlerle buluştu. Ankara’da düzenlenen Dinçer Özer ile 11. Uluslar arası vurmalı çalgılar festivaline katılan Hızır İlyas Ortaokulu Çocuk Korosu ve Ritim Grubu öğrencileri dinleyicilerden de tam not aldı.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda birbirinden farklı enstrümanların kullanılması ile icra edilen ritim gösterisi sırasında Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri de keyifli anlar yaşadı. Ritim grubuna da eşlik eden Kardelenler gösteriden oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler. Gösteri sonunda Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Hızır İlyas Ortaokulu Müdürü Hatice Yetişen’e ve müzik öğretmeni Fatih Alkaya’ya katılımlarından dolayı plaket armağan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.