Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde TEOG İstikrarı Sürüyor

EĞİTİM 04.07.2017 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde TEOG İstikrarı Sürüyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji TEOG Yerleştirme Puanında Yine Rekor Başarıya İmza Attı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji TEOG Yerleştirme Puanında Yine Rekor Başarıya İmza Attı.   Özel Kardelen Koleji TEOG sonuçlarında geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza attı. Kardelen Koleji’nin 2017 TEOG sonuçlarına göre öğrencilerin 70’i 450 puan ve üzeri alarak hedeflerine ulaştılar. Geçen yıl 76 öğrencisinin 61'ini Fen Liselerine gönderen Kardelen Koleji bu yıl ki yerleştirmede daha fazlası beklenmektedir.   Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı elde edilen bu büyük başarı sonrası yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşebilecek puanı elde etmeyi başaran 8. Sınıf öğrencilerini tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti; ‘’ Bu eğitim öğretim yılı başında kurumumuzun oluşturduğu güçlü ve tecrübeli kadro ile birlikte bu büyük başarılar ard arda geldi. Bireysel başarı ile birlikte büyük bir kitlesel başarı elde ettik. Bu büyük başarıda emeği geçen güçlü ve tecrübeli öğretmen kadromuz ile birlikte öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim’’ dedi.   Çamcı son olarak “ Geçen yıl TEOG’da farkını ortaya koyan 11 Kardelen Koleji öğrencisi 490 ve üzeri puan alarak Ankara Fen Lisesi’ne gidebilmelerine rağmen yine Kardelen Fen Lisesini tercih ederek doğru bir seçim yaptılar. Sürekliliği olan ve artan bir başarı elde ettiklerini bu başarıların tecrübeli öğretmen ve idare kadrosu ile gelecek yıllarda daha da artacağını belirtti.”
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji TEOG Yerleştirme Puanında Yine Rekor Başarıya İmza Attı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji TEOG Yerleştirme Puanında Yine Rekor Başarıya İmza Attı.

 

Özel Kardelen Koleji TEOG sonuçlarında geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir başarıya imza attı. Kardelen Koleji’nin 2017 TEOG sonuçlarına göre öğrencilerin 70’i 450 puan ve üzeri alarak hedeflerine ulaştılar. Geçen yıl 76 öğrencisinin 61'ini Fen Liselerine gönderen Kardelen Koleji bu yıl ki yerleştirmede daha fazlası beklenmektedir.

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı elde edilen bu büyük başarı sonrası yaptığı açıklamasında, Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşebilecek puanı elde etmeyi başaran 8. Sınıf öğrencilerini tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti;

‘’ Bu eğitim öğretim yılı başında kurumumuzun oluşturduğu güçlü ve tecrübeli kadro ile birlikte bu büyük başarılar ard arda geldi. Bireysel başarı ile birlikte büyük bir kitlesel başarı elde ettik. Bu büyük başarıda emeği geçen güçlü ve tecrübeli öğretmen kadromuz ile birlikte öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederim’’ dedi.

 

Çamcı son olarak “ Geçen yıl TEOG’da farkını ortaya koyan 11 Kardelen Koleji öğrencisi 490 ve üzeri puan alarak Ankara Fen Lisesi’ne gidebilmelerine rağmen yine Kardelen Fen Lisesini tercih ederek doğru bir seçim yaptılar. Sürekliliği olan ve artan bir başarı elde ettiklerini bu başarıların tecrübeli öğretmen ve idare kadrosu ile gelecek yıllarda daha da artacağını belirtti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.