Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde tiyatro keyfi yaşandı

KÜLTÜR-SANAT 08.11.2019 - 12:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nde tiyatro keyfi yaşandı

Sanata ve sanatçıya değer verdiğini usta isimlerin yer aldığı tiyatro oyunlarını Nevşehir izleyiciyle buluşturarak gösteren Kardelen Koleji “Bence Hiç Komik Değil” oyununu seyircile buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor.
  Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonunda sahnelenen iki perde komedi oyunu “ Bence Hiç Komik Değil” tiyatro oyununa Nevşehirli tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'nin eşi Demet Menekşe, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya ve eşi, Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.   Şirin Gedikli’nin yazdığı Yosi Mizrahi tarafından yönetilen “ Bence Hiç Komik Değil” adlı oyunun kadrosunda ise Yosi Mizrahi, Haldun Boysan, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik, Iraz Pekgöz gibi başarılı oyuncular yer aldı. İki perde ve iki saat süren oyun sanatseverlerden büyük alkış aldı.   Oyunun sonunda tiyatrocuları tebrik eden Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert çiçek takdiminde bulundu.  
Sanata ve sanatçıya değer verdiğini usta isimlerin yer aldığı tiyatro oyunlarını Nevşehir izleyiciyle buluşturarak gösteren Kardelen Koleji “Bence Hiç Komik Değil” oyununu seyircile buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Konferans Salonunda sahnelenen iki perde komedi oyunu “ Bence Hiç Komik Değil” tiyatro oyununa Nevşehirli tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'nin eşi Demet Menekşe, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya ve eşi, Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

 

Şirin Gedikli’nin yazdığı Yosi Mizrahi tarafından yönetilen “ Bence Hiç Komik Değil” adlı oyunun kadrosunda ise Yosi Mizrahi, Haldun Boysan, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik, Iraz Pekgöz gibi başarılı oyuncular yer aldı. İki perde ve iki saat süren oyun sanatseverlerden büyük alkış aldı.

 

Oyunun sonunda tiyatrocuları tebrik eden Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert çiçek takdiminde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.