Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Türkiye geneli deneme sınavı yapıldı

EĞİTİM 31.12.2018 - 13:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Türkiye geneli deneme sınavı yapıldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi’nde Türkiye geneli deneme sınavı yapıldı.
,   Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla “Öncü Kurum” olma niteliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde bugün yapılan Türkiye Geneli Deneme Sınavı ile öğrencilerin tam öğrenmede en önemli faktör olan eksik öğrenmelerin tespiti sağlandı. Ayrıca yapılması gereken ek çalışmaların planlanmasının yanında, öğrencilerin hedeflerine ulaşma sürecinde sınav kaygısının minimum seviyeye indirilmesini, kendilerine olan güvenlerini de pekiştirilmesi amaçlandı. Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, yaptığı açıklamada “Öğrencileri sınava hazırlarken göz önünde bulundurmamız gereken birçok etken var. Bizler Kardelen Koleji olarak her biri alanında uzman eğitim kadromuzla uyguladığımız TYT VE AYT müfredatını gerek yoğunlaştırılmış kurslarımızla gerekse öğrencilerimize uyguladığımız bire bir soru çözüm saati gibi etkinliklerle destekleyerek öğrencilerimizi sınava hazırlamak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimize maksimum ölçüde verim sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz. Uygulamış olduğumuz deneme sınavlarında öğrencilerimizin önceki bilgilerini ölçüp eksik oldukları konularda onlara titizlikle ve en etkili biçimde yardımcı olmaktayız” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi’nde Türkiye geneli deneme sınavı yapıldı.

,

 

Elde ettiği sosyal ve akademik başarılarla “Öncü Kurum” olma niteliği taşıyan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde bugün yapılan Türkiye Geneli Deneme Sınavı ile öğrencilerin tam öğrenmede en önemli faktör olan eksik öğrenmelerin tespiti sağlandı. Ayrıca yapılması gereken ek çalışmaların planlanmasının yanında, öğrencilerin hedeflerine ulaşma sürecinde sınav kaygısının minimum seviyeye indirilmesini, kendilerine olan güvenlerini de pekiştirilmesi amaçlandı.

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, yaptığı açıklamada “Öğrencileri sınava hazırlarken göz önünde bulundurmamız gereken birçok etken var. Bizler Kardelen Koleji olarak her biri alanında uzman eğitim kadromuzla uyguladığımız TYT VE AYT müfredatını gerek yoğunlaştırılmış kurslarımızla gerekse öğrencilerimize uyguladığımız bire bir soru çözüm saati gibi etkinliklerle destekleyerek öğrencilerimizi sınava hazırlamak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimize maksimum ölçüde verim sağlayabilmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz deneme sınavlarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz. Uygulamış olduğumuz deneme sınavlarında öğrencilerimizin önceki bilgilerini ölçüp eksik oldukları konularda onlara titizlikle ve en etkili biçimde yardımcı olmaktayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.