Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi

EĞİTİM 15.05.2018 - 22:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Nevşehir’de özel eğitimde öncü olan, fiziki ve sosyal imkânlarıyla beğeni toplayan Özel Kardelen Eğitim Kurumları öğrencilerine ramazan öncesi mangal partisi ve uçurtma şenliği düzenledi.
  Kardelen Koleji öğrencileri bahçede kurulan mangal ile önce öğle yemeklerini yediler ardından rengarenk uçurtmalarını gökyüzü ile buluşturdular. Şenlikte eğlenceli ve keyifli saatler geçiren Kardelenli öğrenciler doğayla iç içe bir gün geçirdi. Öğleden sonra başlayan etkinlikte doyasıya eğlenen Kardelenler sosyal sorumluluk ve sporun desteklenmesi bilinciyle şenlikte hem çocukların birbiriyle olan iletişimlerini sağlandı hem de güzel bir gün geçirmeleri ve sınav stresinden uzak kalmalarına olanak tanındı. Birbirinden farklı uçurtmaları gökyüzü semalarına yollayarak keyifli anlar yaşadılar.   Kardelen Koleji öğrencilerinin ders ve sınıf ortamındaki başarılarına ne kadar önem veriyor, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle her alanda gelişim sağlamlarına önem vermektedir. Bu amaçla Kardelen Eğitim Kurumları olarak yapılan etkinliklere uçurtma şenliğini de ekleyerek öğrencileriyle baharın gelişini kutlamış oldular.
Nevşehir’de özel eğitimde öncü olan, fiziki ve sosyal imkânlarıyla beğeni toplayan Özel Kardelen Eğitim Kurumları öğrencilerine ramazan öncesi mangal partisi ve uçurtma şenliği düzenledi.

 

Kardelen Koleji öğrencileri bahçede kurulan mangal ile önce öğle yemeklerini yediler ardından rengarenk uçurtmalarını gökyüzü ile buluşturdular. Şenlikte eğlenceli ve keyifli saatler geçiren Kardelenli öğrenciler doğayla iç içe bir gün geçirdi. Öğleden sonra başlayan etkinlikte doyasıya eğlenen Kardelenler sosyal sorumluluk ve sporun desteklenmesi bilinciyle şenlikte hem çocukların birbiriyle olan iletişimlerini sağlandı hem de güzel bir gün geçirmeleri ve sınav stresinden uzak kalmalarına olanak tanındı. Birbirinden farklı uçurtmaları gökyüzü semalarına yollayarak keyifli anlar yaşadılar.

 

Kardelen Koleji öğrencilerinin ders ve sınıf ortamındaki başarılarına ne kadar önem veriyor, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle her alanda gelişim sağlamlarına önem vermektedir. Bu amaçla Kardelen Eğitim Kurumları olarak yapılan etkinliklere uçurtma şenliğini de ekleyerek öğrencileriyle baharın gelişini kutlamış oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.