Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Üniversite Hazırlık Kursları Başladı!

EĞİTİM 14.08.2017 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Üniversite Hazırlık Kursları Başladı!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS/LYS Kursları Başladı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS/LYS Kursları Başladı.   2017 ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre 94 rekor yerleştirme başarı sergileyerek ülkemizin en güzide üniversitelerinin en iyi bölümlerine birçok öğrenci yerleştirme başarısı gösteren Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, elde edilen bu rekor başarının ardından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarına bugün itibariyle başladı.   Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde ifade etti: “Geride bıraktığımız yılda öğrencilerimiz rekor başarı göstererek 94 oranında yerleştirme başarısı elde etmiştir. Bu süre zarfında kurumsal kaynaklar yardımıyla etkin ve etkili rehberlik anlayışıyla hareket etmemiz neticesinde bu sonuçları elde etmiş bulunmaktayız. Ayrıca bilindiği üzere geride bıraktığımız yılda deneyimli ve tam donanımlı uzman eğitim kadromuzla sınavlara eksiksiz bir şekilde hazırlanarak süreci verimli bir şekilde geride bırakmanın ve elde edilen rekor başarının haklı gururunu yaşamaktayız. Kardelen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi hayata hem sosyal hem de akademik yönden en iyi şekilde hazırlayabilmektir. Bu bağlamdan hareketle bu sorumluluk dahilinde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarımıza bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmenlerime ve öğrencilerime başarılar diliyorum.”dedi  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS/LYS Kursları Başladı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde YGS/LYS Kursları Başladı.

 

2017 ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre 94 rekor yerleştirme başarı sergileyerek ülkemizin en güzide üniversitelerinin en iyi bölümlerine birçok öğrenci yerleştirme başarısı gösteren Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, elde edilen bu rekor başarının ardından 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarına bugün itibariyle başladı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde ifade etti: “Geride bıraktığımız yılda öğrencilerimiz rekor başarı göstererek 94 oranında yerleştirme başarısı elde etmiştir. Bu süre zarfında kurumsal kaynaklar yardımıyla etkin ve etkili rehberlik anlayışıyla hareket etmemiz neticesinde bu sonuçları elde etmiş bulunmaktayız. Ayrıca bilindiği üzere geride bıraktığımız yılda deneyimli ve tam donanımlı uzman eğitim kadromuzla sınavlara eksiksiz bir şekilde hazırlanarak süreci verimli bir şekilde geride bırakmanın ve elde edilen rekor başarının haklı gururunu yaşamaktayız.

Kardelen Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi hayata hem sosyal hem de akademik yönden en iyi şekilde hazırlayabilmektir. Bu bağlamdan hareketle bu sorumluluk dahilinde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarımıza bugün itibariyle başlamış bulunmaktayız. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmenlerime ve öğrencilerime başarılar diliyorum.”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.