Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'nde Uyum Süreci Renkli Görüntüler ile Başladı

EĞİTİM 13.09.2018 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'nde Uyum Süreci Renkli Görüntüler ile Başladı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından ilkokul 1.sınıflara yönelik uyum süreci okula yeni başlayan öğrencilerin çeşitli oyunlar oynatılarak okula alıştırılması sağlanıyor.
  17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılına uyum süreci nedeniyle bir hafta önce başlatılan ilkokul 1.sınıf öğrencilerine Özel Kardelen Koleji tarafından farklı bir uygulama yapılarak öğrencilerin okula alışması sağlanıyor. Uygulama kapsamında okul içerisinde bulunan eğlence merkezine götürülen minik öğrenciler trambolin, duvara tırmanma, mini tiyatro ve oyun parklarında çeşitli oyunlar oynatılarak okula alıştırılıyor. Okulda hem yeni arkadaşlıklar hem de oyunlar oynadıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden minik öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyor.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı açıklamasında, öğrencilerimiz öğretim yılı içinde hazırladığımız oyun eğlence merkezleri ve oyun oynama alanlarında oyunlaştırarak uyum sürecini öğrencilerimizin yaz atmosferinden okul dünyasına taşınmasına destek vermek amacıyla farklı bir program izliyoruz dedi. Çamcı, “ Öğrenciler 3 aylık bir boşluktan sonra özellikle 1.sınıflar okul öncesinden sonra müfredatlı bir döneme ilkokula başlamalarını oyunlaştırarak ve empati kurarak başlamaları bizler için çok önemlidir. Biz bu uyum sürecini de oyun alanlarında sağlıyoruz. Öğrenci velilerimizde bu uygulamamızda son derece memnunlar” diye konuştu.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji tarafından ilkokul 1.sınıflara yönelik uyum süreci okula yeni başlayan öğrencilerin çeşitli oyunlar oynatılarak okula alıştırılması sağlanıyor.

 

17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılına uyum süreci nedeniyle bir hafta önce başlatılan ilkokul 1.sınıf öğrencilerine Özel Kardelen Koleji tarafından farklı bir uygulama yapılarak öğrencilerin okula alışması sağlanıyor. Uygulama kapsamında okul içerisinde bulunan eğlence merkezine götürülen minik öğrenciler trambolin, duvara tırmanma, mini tiyatro ve oyun parklarında çeşitli oyunlar oynatılarak okula alıştırılıyor. Okulda hem yeni arkadaşlıklar hem de oyunlar oynadıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden minik öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyor.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı açıklamasında, öğrencilerimiz öğretim yılı içinde hazırladığımız oyun eğlence merkezleri ve oyun oynama alanlarında oyunlaştırarak uyum sürecini öğrencilerimizin yaz atmosferinden okul dünyasına taşınmasına destek vermek amacıyla farklı bir program izliyoruz dedi. Çamcı, “ Öğrenciler 3 aylık bir boşluktan sonra özellikle 1.sınıflar okul öncesinden sonra müfredatlı bir döneme ilkokula başlamalarını oyunlaştırarak ve empati kurarak başlamaları bizler için çok önemlidir. Biz bu uyum sürecini de oyun alanlarında sağlıyoruz. Öğrenci velilerimizde bu uygulamamızda son derece memnunlar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.