MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde Veli Toplantısı Yapıldı

EĞİTİM 14.03.2018 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde Veli Toplantısı Yapıldı

Nevşehir’de öncü Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi veli toplantısı yapıldı.
  Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Kantininde hazırlanan kokteyl ile toplantı başladı. Kokteylin ardından sınıflara geçilerek, sınıf öğretmenlerinden genel bilgiler alındı. Velilerin yoğun katılım sağladığı toplantı da öğrencilerin genel durumu hakkında ve yapılan deneme sınavları hakkında da görüşüldü. Güncellenen eğitim programı ve değişen sınav sistemi ile ilgili branş öğretmenleri ile veliler birebir görüşme imkanı buldu.   Öğrencilerin akademik yönden gelişimini etkili şekilde sağlayabilmek için veli toplantılarının önemine değinen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, başarıyı artırmak ve elde edilen başarının kalıcılığını sağlamak, yeni sınav sisteminin öğrenciler üzerindeki etkileri ve verimli çalışma yolları konuları ele alındı.Bu etkinliklerin ardından velilerin derse giren öğretmenlerle öğrenci durumlarını görüşmesinin ardından toplantı son buldu.
Nevşehir’de öncü Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi veli toplantısı yapıldı.

 

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Kantininde hazırlanan kokteyl ile toplantı başladı. Kokteylin ardından sınıflara geçilerek, sınıf öğretmenlerinden genel bilgiler alındı. Velilerin yoğun katılım sağladığı toplantı da öğrencilerin genel durumu hakkında ve yapılan deneme sınavları hakkında da görüşüldü. Güncellenen eğitim programı ve değişen sınav sistemi ile ilgili branş öğretmenleri ile veliler birebir görüşme imkanı buldu.

 

Öğrencilerin akademik yönden gelişimini etkili şekilde sağlayabilmek için veli toplantılarının önemine değinen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, başarıyı artırmak ve elde edilen başarının kalıcılığını sağlamak, yeni sınav sisteminin öğrenciler üzerindeki etkileri ve verimli çalışma yolları konuları ele alındı.Bu etkinliklerin ardından velilerin derse giren öğretmenlerle öğrenci durumlarını görüşmesinin ardından toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.