Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde YGS-LYS Kursları Başladı

EĞİTİM 23.09.2017 - 15:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nde YGS-LYS Kursları Başladı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen YGS-LYS kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen YGS-LYS kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.   Özel Kardelen Koleji yeni yıla hızlı bir şekilde başladı. Öğrencilerini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine göndermeyi hedefleyen Kardelen Koleji hafta sonu kurslarıyla öğrencilerine tam destek olmaktadır. Düzenlenen kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “ Bizler Özel Kardelen Koleji olarak öğrencilerimizin her türlü durumlarında yanlarında olacağız. YGS-LYS kursları ile öğrencilerimizin sınavlara daha etkin şekilde hazırlanmasını sağlamak amacıyla hafta sonu kurslarına başlıyoruz. Bu yıl eğitim kadromuza oldukça önemli isimler katarak geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıyı ikiye katlamayı hedeflemekteyiz. Alanında uzman ve dershane deneyimli öğretmenlerimizle hem bireysel başarıda hem de kitlesel başarıda Nevşehir’in gururu olmaya devam ediyoruz. Bizler hiçbir başarının tesadüf olduğuna inanmıyoruz ve çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyor öğrencilerimize başarılar diliyorum. ”dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen YGS-LYS kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen YGS-LYS kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

 

Özel Kardelen Koleji yeni yıla hızlı bir şekilde başladı. Öğrencilerini Türkiye’nin en iyi üniversitelerine göndermeyi hedefleyen Kardelen Koleji hafta sonu kurslarıyla öğrencilerine tam destek olmaktadır. Düzenlenen kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “ Bizler Özel Kardelen Koleji olarak öğrencilerimizin her türlü durumlarında yanlarında olacağız. YGS-LYS kursları ile öğrencilerimizin sınavlara daha etkin şekilde hazırlanmasını sağlamak amacıyla hafta sonu kurslarına başlıyoruz. Bu yıl eğitim kadromuza oldukça önemli isimler katarak geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıyı ikiye katlamayı hedeflemekteyiz. Alanında uzman ve dershane deneyimli öğretmenlerimizle hem bireysel başarıda hem de kitlesel başarıda Nevşehir’in gururu olmaya devam ediyoruz. Bizler hiçbir başarının tesadüf olduğuna inanmıyoruz ve çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyor öğrencilerimize başarılar diliyorum. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.