Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nden 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Mesajı

EĞİTİM 15.07.2017 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’nden 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Mesajı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 15 Temmuz Demokrasi Zaferini Kutlama ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayınladı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 15 Temmuz Demokrasi Zaferini Kutlama ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayınladı.   Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Menekşe 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu açıklamalarda bulundu; “Türkiye Cumhuriyeti bir yıl önce, 15 Temmuz gecesinde haince bir darbe girişimine maruz kaldı. 15 Temmuzda bu hain girişime karşı toplum olarak çok önemli bir demokrasi sınavı verdik. Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan bağımsız ve özgür yaşama gayesinden hiç bir zaman taviz vermeyen Türk milleti sahip olduğu özelliklerle dünya üzerinde saygın bir konum edindi. Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay-Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz 15 Temmuzda dünyada ki hiç bir milletin cesaret edemeyeceği ve başaramayacağı bir kahramanlık örneği gösterdi. Bizde Kardelen Eğitim Kurumları olarak gelecek neslimize, demokrasisine, vatanına sahip çıkan vatan hainlerinin saldırısında canını ortaya koyan bu fedakâr, kahraman halkımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi anlatmaktan gurur duyacağız.   Bir kez daha belirtmek isterim ki milletimiz tarih boyunca olduğu gibi 1 yıl önce 15 Temmuz gecesi de hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders verdi. Bu uğurda canını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor yüce Allahtan rahmet diliyorum demokrasi zaferimizi kutluyorum.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 15 Temmuz Demokrasi Zaferini Kutlama ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayınladı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 15 Temmuz Demokrasi Zaferini Kutlama ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayınladı.

 

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Menekşe 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu açıklamalarda bulundu;

“Türkiye Cumhuriyeti bir yıl önce, 15 Temmuz gecesinde haince bir darbe girişimine maruz kaldı. 15 Temmuzda bu hain girişime karşı toplum olarak çok önemli bir demokrasi sınavı verdik. Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan bağımsız ve özgür yaşama gayesinden hiç bir zaman taviz vermeyen Türk milleti sahip olduğu özelliklerle dünya üzerinde saygın bir konum edindi. Rengini şehitlerimizin kanından alan Ay-Yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz 15 Temmuzda dünyada ki hiç bir milletin cesaret edemeyeceği ve başaramayacağı bir kahramanlık örneği gösterdi. Bizde Kardelen Eğitim Kurumları olarak gelecek neslimize, demokrasisine, vatanına sahip çıkan vatan hainlerinin saldırısında canını ortaya koyan bu fedakâr, kahraman halkımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi anlatmaktan gurur duyacağız.

 

Bir kez daha belirtmek isterim ki milletimiz tarih boyunca olduğu gibi 1 yıl önce 15 Temmuz gecesi de hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders verdi. Bu uğurda canını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor yüce Allahtan rahmet diliyorum demokrasi zaferimizi kutluyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.