Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nden örnek alınacak bursluluk sınavı

EĞİTİM 14.01.2020 - 13:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nden örnek alınacak bursluluk sınavı

Hafta sonu Kardelen Koleji Kampüsünde düzenlenen bursluluk sınavı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
  Nevşehir’in en köklü ve öncü kurumu olma özelliğini taşıyan ve elde etmiş olduğu sosyal, akademik başarılarla tüm Nevşehir halkının takdirini toplayan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde önümüzdeki yıl eğitim-öğretime lise düzeyinde devam edecek olan 8. Sınıf öğrencilerine bursluluk sınavı yapıldı. 1200’e yakın öğrencinin katıldığı sınavda öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Büyük bir ciddiyetle gerçekleştirilen Kardelen Koleji bursluluk sınavları sonuçların hızla açıklanmasıyla da takdir topladı. Sınav süresince çocukları bekleyen veliler için yemekhane, konferans salonu, spor salonu ve eğlence merkezini hazırlayan Kardelen Koleji ayrıca çeşitli ikramlarda da bulundu.   Tamamı dershane ve okul deneyimine sahip lider eğitim kadrosuyla Kardelen Eğitim Kurumları adına yakışır şekilde bir sınavı daha geride bıraktı. Velilerimize ve öğrencilerimize yoğun katılımlarından ve göstermiş oldukları teveccühten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Hafta sonu Kardelen Koleji Kampüsünde düzenlenen bursluluk sınavı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Nevşehir’in en köklü ve öncü kurumu olma özelliğini taşıyan ve elde etmiş olduğu sosyal, akademik başarılarla tüm Nevşehir halkının takdirini toplayan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde önümüzdeki yıl eğitim-öğretime lise düzeyinde devam edecek olan 8. Sınıf öğrencilerine bursluluk sınavı yapıldı. 1200’e yakın öğrencinin katıldığı sınavda öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Büyük bir ciddiyetle gerçekleştirilen Kardelen Koleji bursluluk sınavları sonuçların hızla açıklanmasıyla da takdir topladı. Sınav süresince çocukları bekleyen veliler için yemekhane, konferans salonu, spor salonu ve eğlence merkezini hazırlayan Kardelen Koleji ayrıca çeşitli ikramlarda da bulundu.

 

Tamamı dershane ve okul deneyimine sahip lider eğitim kadrosuyla Kardelen Eğitim Kurumları adına yakışır şekilde bir sınavı daha geride bıraktı. Velilerimize ve öğrencilerimize yoğun katılımlarından ve göstermiş oldukları teveccühten ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.