Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nden spora ve sporcuya dev yatırım

EĞİTİM 13.09.2019 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji’nden spora ve sporcuya dev yatırım

Son yıllarda gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ve elde ettiği akademik başarılar ile gündemden hiç düşmeyen Nevşehir'in en köklü özel okulu Kardelen Koleji yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi.
  Son yıllarda gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ve elde ettiği akademik başarılar ile gündemden hiç düşmeyen Nevşehir'in en köklü özel okulu Kardelen Koleji yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Çeyrek Asırlık Eğitim Tecrübesi ve Tam Donanımlı Kampüsü ile "Geleceğin Liderlerini Yetiştiren" Kardelen Eğitim Kurumları bünyesine kattığı Kapalı Spor Salonu ile adından söz ettirmeye devam ediyor.   Kardelen Eğitim Kurumları sporda geleceğin yeteneklerinin yetişmesi açısından önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin gururunu yaşıyor.   Tüm hazırlıkları tamamlanan ve 2019-2020 Eğitim - Öğretim dönemine yetiştirilen spor salonu; resmi müsabakaların oynanabileceği teknik özelliklere sahip olup 1450m2 kapalı alana sahip 450 kişilik seyirci kapasitesi ile son teknoloji ürünü zemin kaplaması dünya standartlarına uygun olarak yapılmıştır. Bunun yanı sıra üstü ağlarla kaplanmış, hidrolik katlanır uluslararası standartlara uygun basketbol potası, radyan ısıtma sistemi ve yüksek ışıklandırma sistemine sahip, bay-bayan soyunma odaları bulunan, yangın ve benzeri doğal afetlere karşı acil çıkışları mevcut olup tehlikeli durum alarmı gibi öğrencilerin can güvenliğine yönelik önlemler alınmıştır.   Spor gençlerimizin fiziksel ve sosyal yönden gelişimlerini sağlamanın yanında kendine olan özgüveninin artması, kişilik gelişimini desteklemesi, mücadele özelliği kazanması, yenme ve yenilmenin doğallığı ile bedensel ve zihinsel faaliyetleri akranlarıyla yaşama amaçlarıyla önemlidir. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yetiştiği eğitim yuvalarımıza olan katkımızı aralıksız sürdürüyoruz. İstiyoruz ve diliyoruz ki çocuklarımız en iyi şartlarda eğitim alsınlar ve bunun yanı sıra da, bedensel gelişimlerine de katkı sağlayacak olan sporu da en iyi standartlarda gerçekleştirebilsinler. Çok kısa sürede yapımını tamamladığımız yeni spor salonumuzla Nevşehir'in hizmetindeyiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz ve onlar bunu fazlasıyla hak ediyorlar. Tüm öğrencilerimize ve Nevşehir'e hayırlı uğurlu olsun.”  
Son yıllarda gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ve elde ettiği akademik başarılar ile gündemden hiç düşmeyen Nevşehir'in en köklü özel okulu Kardelen Koleji yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi.

 

Son yıllarda gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ve elde ettiği akademik başarılar ile gündemden hiç düşmeyen Nevşehir'in en köklü özel okulu Kardelen Koleji yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Çeyrek Asırlık Eğitim Tecrübesi ve Tam Donanımlı Kampüsü ile "Geleceğin Liderlerini Yetiştiren" Kardelen Eğitim Kurumları bünyesine kattığı Kapalı Spor Salonu ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları sporda geleceğin yeteneklerinin yetişmesi açısından önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin gururunu yaşıyor.

 

Tüm hazırlıkları tamamlanan ve 2019-2020 Eğitim - Öğretim dönemine yetiştirilen spor salonu; resmi müsabakaların oynanabileceği teknik özelliklere sahip olup 1450m2 kapalı alana sahip 450 kişilik seyirci kapasitesi ile son teknoloji ürünü zemin kaplaması dünya standartlarına uygun olarak yapılmıştır. Bunun yanı sıra üstü ağlarla kaplanmış, hidrolik katlanır uluslararası standartlara uygun basketbol potası, radyan ısıtma sistemi ve yüksek ışıklandırma sistemine sahip, bay-bayan soyunma odaları bulunan, yangın ve benzeri doğal afetlere karşı acil çıkışları mevcut olup tehlikeli durum alarmı gibi öğrencilerin can güvenliğine yönelik önlemler alınmıştır.

 

Spor gençlerimizin fiziksel ve sosyal yönden gelişimlerini sağlamanın yanında kendine olan özgüveninin artması, kişilik gelişimini desteklemesi, mücadele özelliği kazanması, yenme ve yenilmenin doğallığı ile bedensel ve zihinsel faaliyetleri akranlarıyla yaşama amaçlarıyla önemlidir. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yetiştiği eğitim yuvalarımıza olan katkımızı aralıksız sürdürüyoruz. İstiyoruz ve diliyoruz ki çocuklarımız en iyi şartlarda eğitim alsınlar ve bunun yanı sıra da, bedensel gelişimlerine de katkı sağlayacak olan sporu da en iyi standartlarda gerçekleştirebilsinler. Çok kısa sürede yapımını tamamladığımız yeni spor salonumuzla Nevşehir'in hizmetindeyiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz ve onlar bunu fazlasıyla hak ediyorlar. Tüm öğrencilerimize ve Nevşehir'e hayırlı uğurlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.