Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji'ne Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'ndan teşekkür

EĞİTİM 05.04.2019 - 17:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji'ne Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'ndan teşekkür

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Ortaokulu’na eTwinning projeleri kapsamında teşekkür hediyeleri geldi.
  Kardelen Koleji'nin başlattığı ve Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'nun ortak olarak koordine ettiği eTwinning platformundaki "Biz Okuduk Sıra Sende" projesi kapsamında Kardelen Koleji'nin Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'nda okuyan öğrencilere hediye ettiği kitaplara teşekkür etmek amacıyla Nar Fikret Aktekin Ortaokulu Türkçe öğretmeni kitap ayraçları hazırladı. Hazırlanan kitap ayraçları Kardelen Koleji öğrencilerine hediye edildi.   2. Dönemin başından Kardelen Koleji Türkçe öğretmeni ve öğrencileri tarafından Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'na çeşitli kitaplar hediye edilmişti. Kitap sevgisini ve kitap paylaşımını vurgulayan bu anlamlı proje ile bir araya gelen okullar herkesin takdirini kazandı.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Ortaokulu’na eTwinning projeleri kapsamında teşekkür hediyeleri geldi.

 

Kardelen Koleji'nin başlattığı ve Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'nun ortak olarak koordine ettiği eTwinning platformundaki "Biz Okuduk Sıra Sende" projesi kapsamında Kardelen Koleji'nin Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'nda okuyan öğrencilere hediye ettiği kitaplara teşekkür etmek amacıyla Nar Fikret Aktekin Ortaokulu Türkçe öğretmeni kitap ayraçları hazırladı. Hazırlanan kitap ayraçları Kardelen Koleji öğrencilerine hediye edildi.

 

2. Dönemin başından Kardelen Koleji Türkçe öğretmeni ve öğrencileri tarafından Nar Fikret Aktekin Ortaokulu'na çeşitli kitaplar hediye edilmişti. Kitap sevgisini ve kitap paylaşımını vurgulayan bu anlamlı proje ile bir araya gelen okullar herkesin takdirini kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.