Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’ne Vali Aktaş’tan Ziyaret

EĞİTİM 15.03.2017 - 17:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji’ne Vali Aktaş’tan Ziyaret

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ziyarette Bulundu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ziyarette Bulundu.   Özel Kardelen Koleji’ne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ziyarette bulundu. Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ağırladı.   Okul müdürleri Mürsel Mert ve Faruk Çamcı’nın da bulunduğu sohbette Vali Aktaş’a uygulanan eğitim sistemi ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Kısa bir sohbetin ardından Vali Aktaş öğrencilerle beraber yemek yiyerek sohbet etti. Yemek sırasında yaşanan keyifli dakikalar ve öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Öğlen yemeğinin ardından Vali Aktaş Kardelen Eğitim Kurumları kampüsünü gezerek öğrenciler ve öğretmenler ile görüştü.   Vali İlhami Aktaş Nevşehir’in eğitim öğretimine çok büyük katkıda bulunan Kardelen Kolejini gerçekleştirdiği eğitim yatırımlarından dolayı tebrik etti. Nevşehir valisinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini sundu.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş hem yapısal olarak hem de eğitim kadrosu ile çok büyük projelere imza atan Kardelen Koleji’ne çalışmalarında başarılar dileyerek Kardelen Koleji’nden ayrıldı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ziyarette Bulundu.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji’ne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Ziyarette Bulundu.

 

Özel Kardelen Koleji’ne Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ziyarette bulundu. Kardelen Koleji yönetim kurulu başkanı Yücel Menekşe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ağırladı.

 

Okul müdürleri Mürsel Mert ve Faruk Çamcı’nın da bulunduğu sohbette Vali Aktaş’a uygulanan eğitim sistemi ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Kısa bir sohbetin ardından Vali Aktaş öğrencilerle beraber yemek yiyerek sohbet etti. Yemek sırasında yaşanan keyifli dakikalar ve öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Öğlen yemeğinin ardından Vali Aktaş Kardelen Eğitim Kurumları kampüsünü gezerek öğrenciler ve öğretmenler ile görüştü.

 

Vali İlhami Aktaş Nevşehir’in eğitim öğretimine çok büyük katkıda bulunan Kardelen Kolejini gerçekleştirdiği eğitim yatırımlarından dolayı tebrik etti. Nevşehir valisinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini sundu.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş hem yapısal olarak hem de eğitim kadrosu ile çok büyük projelere imza atan Kardelen Koleji’ne çalışmalarında başarılar dileyerek Kardelen Koleji’nden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.