Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencileri Atatürk'ü Böyle Andı

GÜNCEL 10.11.2017 - 08:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri Atatürk'ü Böyle Andı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla okul bahçesinde yapmış oldukları koreografi ile andı.
  Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 650 öğrencinin katıldığı koreografi ile okul bahçesine “Atam İzindeyiz” ve “Ay Yıldız” oluşturdu.  Bir günlük bir çalışmanın ardından yapılan koreografide öğrenciler ve öğretmenler okul sahasına yapmış oldukları koreografi ile büyük beğeni kazanırken koreografide yer alan öğrenciler Atatürk’ü bu şekilde bir çalışma ile andıkları için mutlu olduklarını belirttiler.   Kardelen Koleji İlk ve Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı ise yaptığı açıklamada yaklaşık 650 öğrenci ile bir koreografi oluşturduklarını amaçlarının ise öğrencilere yaparak, yaşayarak hmelerini istedikleri için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti. Çamcı,  “Biz bu yıl bütün değerlerimizi yaşatmaya çalışmamızın ötesinde Cumhuriyet ve Atatürk’ü öğrencilerimize, duyarak, hissederek yaşamalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet Bayram’ından itibaren 10 Kasım’a kadar kolejimizde her gün bir etkinlik gerçekleştirdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikte “Atam İzindeyiz” ibaresiyle birlikte Ay yıldızımızı öğrencilerimiz, yaparak, yaşayarak, hmeleri amacıyla gerçekleştirdik.   Bir günlük bir çalışmanın sonucunda okul sahamıza çizmelerini sağladık. Öğrencilerimiz büyük mutluluk ve neşe içerisinde bu koreografiyi gerçekleştirdiler. Eminim akıllarında da bir hatıra olarak kalacaktır. Kolejimizde bulunan bin 100 öğrencinin yaklaşık 650’si bu etkinliğe katıldı” diye konuştu.   
Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla okul bahçesinde yapmış oldukları koreografi ile andı.

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri 650 öğrencinin katıldığı koreografi ile okul bahçesine “Atam İzindeyiz” ve “Ay Yıldız” oluşturdu.  Bir günlük bir çalışmanın ardından yapılan koreografide öğrenciler ve öğretmenler okul sahasına yapmış oldukları koreografi ile büyük beğeni kazanırken koreografide yer alan öğrenciler Atatürk’ü bu şekilde bir çalışma ile andıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

 

Kardelen Koleji İlk ve Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı ise yaptığı açıklamada yaklaşık 650 öğrenci ile bir koreografi oluşturduklarını amaçlarının ise öğrencilere yaparak, yaşayarak hmelerini istedikleri için böyle bir çalışma yaptıklarını belirtti. Çamcı,  “Biz bu yıl bütün değerlerimizi yaşatmaya çalışmamızın ötesinde Cumhuriyet ve Atatürk’ü öğrencilerimize, duyarak, hissederek yaşamalarını sağlamak amacıyla Cumhuriyet Bayram’ından itibaren 10 Kasım’a kadar kolejimizde her gün bir etkinlik gerçekleştirdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikte “Atam İzindeyiz” ibaresiyle birlikte Ay yıldızımızı öğrencilerimiz, yaparak, yaşayarak, hmeleri amacıyla gerçekleştirdik.   Bir günlük bir çalışmanın sonucunda okul sahamıza çizmelerini sağladık. Öğrencilerimiz büyük mutluluk ve neşe içerisinde bu koreografiyi gerçekleştirdiler. Eminim akıllarında da bir hatıra olarak kalacaktır. Kolejimizde bulunan bin 100 öğrencinin yaklaşık 650’si bu etkinliğe katıldı” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.