MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencileri Bilim Gezisinde

EĞİTİM 06.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri Bilim Gezisinde

Kardelen Eğitim Kurumları, 6. sınıf öğrencileri için Kayseri Bilim Merkezine gezi düzenledi.
  Bilim merkezini gezen 61 kişilik kafile Gök Evi'ni gezerek orda yapılan çalışmaları inceledi ve kendileri de deneme, test etme fırsatı buldular. Deprem, fırtına gibi doğa olaylarının nasıl oluştuğunu deneysel olarak inceleyen öğrenciler geziden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Hayvanat bahçesini de gezen Kardelen koleji öğrencileri güzel anılar ve fotoğraflarla günü tamamladılar.
Kardelen Eğitim Kurumları, 6. sınıf öğrencileri için Kayseri Bilim Merkezine gezi düzenledi.

 

Bilim merkezini gezen 61 kişilik kafile Gök Evi'ni gezerek orda yapılan çalışmaları inceledi ve kendileri de deneme, test etme fırsatı buldular. Deprem, fırtına gibi doğa olaylarının nasıl oluştuğunu deneysel olarak inceleyen öğrenciler geziden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Hayvanat bahçesini de gezen Kardelen koleji öğrencileri güzel anılar ve fotoğraflarla günü tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.