Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencileri Kapadokya'yı Fotoğrafladı

EĞİTİM 01.06.2017 - 15:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri Kapadokya'yı Fotoğrafladı

Kardelen Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri Kapadokya’nın Muhteşem Manzarasını Ölümsüzleştirdi!
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri Kapadokya’nın Büyüleyici Güzelliklerini Fotoğraf Makineleriyle Ölümsüzleştirdi.   Özel Kardelen Koleji “Fotoğrafçılık Kulübü” tarafından düzenlenen dış mekân çekiminde öğrenciler Kapadokya’nın büyüleyici güzelliğini ölümsüzleştirdiler.   Öğrenciler fotoğraf makinelerini yanlarına alarak öğrendikleri teorik bilgileri doğa harikası Kapadokya’da pratiğe döktüler. Fotoğrafçılığı teorik ve pratik olarak öğrenen öğrenciler yurt genelinde de çekim yapacaklarını belirttiler.   Son yıllarda fotoğraf sanatına ilginin artığını belirten Kardelen Koleji görsel sanatlar öğretmeni Handan Özkan günümüzde gelişen fotoğraf teknolojileri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere en iyi fotoğraf çekme tekniklerini öğretmeye çalıştıklarını belirten Özkan bu tür etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.    
Kardelen Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri Kapadokya’nın Muhteşem Manzarasını Ölümsüzleştirdi!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri Kapadokya’nın Büyüleyici Güzelliklerini Fotoğraf Makineleriyle Ölümsüzleştirdi.

 

Özel Kardelen Koleji “Fotoğrafçılık Kulübü” tarafından düzenlenen dış mekân çekiminde öğrenciler Kapadokya’nın büyüleyici güzelliğini ölümsüzleştirdiler.

 

Öğrenciler fotoğraf makinelerini yanlarına alarak öğrendikleri teorik bilgileri doğa harikası Kapadokya’da pratiğe döktüler. Fotoğrafçılığı teorik ve pratik olarak öğrenen öğrenciler yurt genelinde de çekim yapacaklarını belirttiler.

 

Son yıllarda fotoğraf sanatına ilginin artığını belirten Kardelen Koleji görsel sanatlar öğretmeni Handan Özkan günümüzde gelişen fotoğraf teknolojileri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere en iyi fotoğraf çekme tekniklerini öğretmeye çalıştıklarını belirten Özkan bu tür etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.