MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencileri, Mehmetçiğe Duygu Dolu Mektup Yazdı

EĞİTİM 21.02.2018 - 12:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri, Mehmetçiğe Duygu Dolu Mektup Yazdı

Kardelen Koleji öğrencileri tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Hareketı’na katılan Mehmetçikler için duygu dolu mektuplar yazıldı.
  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için 7’den 77’ye Türkiye’nin her yerinden destek yağmaya devam ediyor. Nevşehir’de Özel Kardelen Koleji’nde okuyan ilkokul öğrencileri de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere moral olması amacıyla duygu dolu mektuplar yazdı. Kardelen Koleji İlkokul 4.sınıf öğrencilerinden Nehir Özmen, “ Askerlerimiz Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı bizim burada rahat uyumamız için yapıyorlar. Onlara moral mektubu yazdık. Askerlerimizi çok sevdiğimizi ve dualarımızın onlar için olduğunu, onlar bizim için Afrin’de mücadele ettiklerini yazdım” dedi. 4.sınıf öğrencilerinden Beril Çifçi’de, “ Arkadaşlarımla birlikte Mehmetçiklerimize mektup yazdık. Askerlerimizi çok sevdiğimizi, dualarımızın hep onlarla olduğunu yazdık. Biz askerlerimizi çok seviyoruz” diye konuştu.   Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Faruk Çamçı’da yaptığı açıklamada, “Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı ilk günden itibaren öğrencilerimiz büyük bir duygu yoğunluğu yaşıyor. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır. Biz 7’den 77’ye tüm ülke olarak görüyoruz. Öğrencilerimizde bu konuda çok hassasiyet taşıyorlardı. İlkokul öğrenci meclis başkanımızın önerisi ile Afrin’de operasyona katılan askerlerimize mektup yazma isteklerini bizde geri çevirmedik. Öğrencilerimiz birkaç gündür duygularını dile getiren mektuplar yazıyorlar. Bu mektupları önümüzdeki günlerde toplu bir şekilde ilgili mercilere ulaştıracağız. Yavrularımızın gözlerinden öpüyoruz. Bu hassasiyeti ömür boyu yaşayacaklarına inanıyor, eğitim budur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 
Kardelen Koleji öğrencileri tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Hareketı’na katılan Mehmetçikler için duygu dolu mektuplar yazıldı.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için 7’den 77’ye Türkiye’nin her yerinden destek yağmaya devam ediyor. Nevşehir’de Özel Kardelen Koleji’nde okuyan ilkokul öğrencileri de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere moral olması amacıyla duygu dolu mektuplar yazdı. Kardelen Koleji İlkokul 4.sınıf öğrencilerinden Nehir Özmen, “ Askerlerimiz Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nı bizim burada rahat uyumamız için yapıyorlar. Onlara moral mektubu yazdık. Askerlerimizi çok sevdiğimizi ve dualarımızın onlar için olduğunu, onlar bizim için Afrin’de mücadele ettiklerini yazdım” dedi. 4.sınıf öğrencilerinden Beril Çifçi’de, “ Arkadaşlarımla birlikte Mehmetçiklerimize mektup yazdık. Askerlerimizi çok sevdiğimizi, dualarımızın hep onlarla olduğunu yazdık. Biz askerlerimizi çok seviyoruz” diye konuştu.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Okul Müdürü Faruk Çamçı’da yaptığı açıklamada, “Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı ilk günden itibaren öğrencilerimiz büyük bir duygu yoğunluğu yaşıyor. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır. Biz 7’den 77’ye tüm ülke olarak görüyoruz. Öğrencilerimizde bu konuda çok hassasiyet taşıyorlardı. İlkokul öğrenci meclis başkanımızın önerisi ile Afrin’de operasyona katılan askerlerimize mektup yazma isteklerini bizde geri çevirmedik. Öğrencilerimiz birkaç gündür duygularını dile getiren mektuplar yazıyorlar. Bu mektupları önümüzdeki günlerde toplu bir şekilde ilgili mercilere ulaştıracağız. Yavrularımızın gözlerinden öpüyoruz. Bu hassasiyeti ömür boyu yaşayacaklarına inanıyor, eğitim budur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.