Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencileri’nden Asker Öğretmenlerine Mektup

EĞİTİM 05.03.2018 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencileri’nden Asker Öğretmenlerine Mektup

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri askere giden öğretmenlerine moral mektubu yazdı.
  Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri askerlik yapan öğretmenlerine olan sevgi ve özlemlerini yazıya döktü. Yazdıkları mektuplar ile öğretmenlerine olan özlemlerini biraz olsun giderdiklerini söyleyen öğrenciler mektupları özenle süsleyip, asker öğretmenlerine gönderdiler.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı “Mektubun yerini alan e-posta, kısa mesaj gibi elektronik yaşamın hayatımıza yoğun olarak girdiği şu yıllarda mektup gibi duygu yüklü iletişim aracını kullanan öğrencilerimiz asker öğretmenlerine gönderdikleri mektuplar ile bizleri çok gururlandırdılar. Asker öğretmenimiz de bu mektupları aldığında gurur duyacak, mutlu olacaktır. Vatani görevini yapmakta olan askerlerimizin tüm millet olarak yanlarında olduğumuzu bilmesi çok önemli.”diye konuştu.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri askere giden öğretmenlerine moral mektubu yazdı.

 

Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri askerlik yapan öğretmenlerine olan sevgi ve özlemlerini yazıya döktü. Yazdıkları mektuplar ile öğretmenlerine olan özlemlerini biraz olsun giderdiklerini söyleyen öğrenciler mektupları özenle süsleyip, asker öğretmenlerine gönderdiler.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı “Mektubun yerini alan e-posta, kısa mesaj gibi elektronik yaşamın hayatımıza yoğun olarak girdiği şu yıllarda mektup gibi duygu yüklü iletişim aracını kullanan öğrencilerimiz asker öğretmenlerine gönderdikleri mektuplar ile bizleri çok gururlandırdılar. Asker öğretmenimiz de bu mektupları aldığında gurur duyacak, mutlu olacaktır. Vatani görevini yapmakta olan askerlerimizin tüm millet olarak yanlarında olduğumuzu bilmesi çok önemli.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.