Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğrencileri yazarlarla buluşuyor

EĞİTİM 15.01.2019 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji öğrencileri yazarlarla buluşuyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, Ortaokul Öğrencilerini Çocuk Kitapları Yazarı Nehir Yarar ile bir araya getirdi.
  Kardelen Koleji, öğrencilerini yazarlarla buluşturmaya devam ediyor. Çocuk kitapları yazarı Nehir Yarar, öğrencilerle Kardelen Koleji Konferans Salonunda bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Dönem içerisinde okudukları “En Yeşiller Kulübü” kitabı hakkında sorular soran Kardelenlerin söyleşiye ilgisi yoğun oldu. Söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan Yarar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada öğrencilere kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlı kazandırmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirterek bunun için her yıl farklı yazarları okula davet ederek söyleşi gerçekleştirdiklerini vurguladı.     
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, Ortaokul Öğrencilerini Çocuk Kitapları Yazarı Nehir Yarar ile bir araya getirdi.

 

Kardelen Koleji, öğrencilerini yazarlarla buluşturmaya devam ediyor. Çocuk kitapları yazarı Nehir Yarar, öğrencilerle Kardelen Koleji Konferans Salonunda bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Dönem içerisinde okudukları “En Yeşiller Kulübü” kitabı hakkında sorular soran Kardelenlerin söyleşiye ilgisi yoğun oldu. Söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan Yarar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada öğrencilere kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlı kazandırmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirterek bunun için her yıl farklı yazarları okula davet ederek söyleşi gerçekleştirdiklerini vurguladı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.