MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış

EĞİTİM 30.09.2017 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 15 Temmuz Şehitler parkını ziyaret etti.
  Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 15 Temmuz Şehitler parkını ziyaret etti.   Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitlik parkına yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Öğrencilere bu kutsal vatanı bırakan büyük Türk milletinin aziz şehitlerine bir nebze olsun vefa göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette 15 Temmuz darbe gecesinde yaşananlar ve Türk Milletinin kahramanlığı anlatıldı. Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mürsel Mert , “"Aziz şehitlerimizin hatıralarını saygı ile yad etmek, birer fatiha okumak, öğrencilerimizi vatan ve bayrak aşkıyla yetişmelerine katkı sağlamak için bugün 15 Temmuz şehitliğini ziyaret etmek istedik. Bütün şehitlerimizi bir kez daha anıyor, manevi huzurlarında eğiliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun " dedi.
Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 15 Temmuz Şehitler parkını ziyaret etti.

 

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri 15 Temmuz Şehitler parkını ziyaret etti.

 

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitlik parkına yapılan ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Öğrencilere bu kutsal vatanı bırakan büyük Türk milletinin aziz şehitlerine bir nebze olsun vefa göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette 15 Temmuz darbe gecesinde yaşananlar ve Türk Milletinin kahramanlığı anlatıldı. Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Mürsel Mert , “"Aziz şehitlerimizin hatıralarını saygı ile yad etmek, birer fatiha okumak, öğrencilerimizi vatan ve bayrak aşkıyla yetişmelerine katkı sağlamak için bugün 15 Temmuz şehitliğini ziyaret etmek istedik. Bütün şehitlerimizi bir kez daha anıyor, manevi huzurlarında eğiliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.