MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış

EĞİTİM 28.12.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri soğuk kış günlerinde yem bulmakta zorluk çeken kuşları unutmadı.
  Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri soğuk kış günlerinde yem bulmakta zorluk çeken kuşları unutmadı. Öğrencilerin kendi imkanları ile hazırladıkları "Kuş Yemlikleri" ağaçlara asılarak onlarca kuşun yaşama tutunmasını sağladı.   E-Twinning kapsamında gerçekleştirilen "Kuşlara Bir Damla Umut" adlı etkinlik kapsamında öğrencilerin evlerinden getirdikleri malzemelerle hazırladıkları kuş yemliklerini ağaçlara asan Kardelen Koleji öğrencileri doğa ile birlik içinde yabani hayvanlara bir nebze olsun yardım edebilmenin mutluluğunu yaşadılar.  
Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri soğuk kış günlerinde yem bulmakta zorluk çeken kuşları unutmadı.

 

Kardelen Koleji ortaokul öğrencileri soğuk kış günlerinde yem bulmakta zorluk çeken kuşları unutmadı. Öğrencilerin kendi imkanları ile hazırladıkları "Kuş Yemlikleri" ağaçlara asılarak onlarca kuşun yaşama tutunmasını sağladı.

 

E-Twinning kapsamında gerçekleştirilen "Kuşlara Bir Damla Umut" adlı etkinlik kapsamında öğrencilerin evlerinden getirdikleri malzemelerle hazırladıkları kuş yemliklerini ağaçlara asan Kardelen Koleji öğrencileri doğa ile birlik içinde yabani hayvanlara bir nebze olsun yardım edebilmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.