Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencilerine Avrupa Yolu Açıldı

EĞİTİM 18.08.2020 - 16:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji Öğrencilerine Avrupa Yolu Açıldı

Özel Kardelen Koleji 2020 Erasmus+ programları kapsamında 4 projesi ile birden kabul görerek büyük bir başarıya imza attı.
  Özel Kardelen Koleji 2020 Erasmus+ programları kapsamında 4 projesi ile birden kabul görerek büyük bir başarıya imza attı.    Şampiyonların okulu özel Kardelen Koleji adına yakışır bir başarı daha elde ederek binlerce hazırlanmış proje içerinden 4 proje Avrupa Birliği komisyonu tarafından onaylandı. Nevşehir’de ilk kez 4 projenin biranda geçtiğini ve bu gururu yaşadıkları için oldukça mutlu olduklarını söyleyen Kardelen Koleji yetkilileri ülkemizi ve şehrimizi yurt dışında 2 yıl boyunca en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.   Onaylanan projeler şu şekilde; 1-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.   Polonya – İtalya – Fransa ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-PL01-KA229- 082318 “Traditions That Shape Culture” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.   2-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz İspanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.   İspanya – İtalya – Portekiz - Romanya ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-ES01-KA229-082822 “ Six Colors of the Rainbow in Europe – SCORE” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.   3-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.   Fransa - İspanya – İtalya – Yunanistan ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-FR01-KA229-079949 C.O.N.N.E.C.T “CONNECTing Through Heritage: Bridges of Past to Future ” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.   4-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Romanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.   Fransa – Estonya Romanya - İtalya - Yunanistan ve Türkiye ortaklığındaki 2020‐1‐RO01‐KA229‐080312 “MAGIC LIBRARY” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.                                                                          
Özel Kardelen Koleji 2020 Erasmus+ programları kapsamında 4 projesi ile birden kabul görerek büyük bir başarıya imza attı.

 

Özel Kardelen Koleji 2020 Erasmus+ programları kapsamında 4 projesi ile birden kabul görerek büyük bir başarıya imza attı.

 

 Şampiyonların okulu özel Kardelen Koleji adına yakışır bir başarı daha elde ederek binlerce hazırlanmış proje içerinden 4 proje Avrupa Birliği komisyonu tarafından onaylandı. Nevşehir’de ilk kez 4 projenin biranda geçtiğini ve bu gururu yaşadıkları için oldukça mutlu olduklarını söyleyen Kardelen Koleji yetkilileri ülkemizi ve şehrimizi yurt dışında 2 yıl boyunca en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.

 

Onaylanan projeler şu şekilde;

1-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

Polonya – İtalya – Fransa ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-PL01-KA229- 082318

“Traditions That Shape Culture” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile

2 yıl boyunca sürdürülecektir.

 

2-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz İspanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

İspanya – İtalya – Portekiz - Romanya ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-ES01-KA229-082822 “ Six Colors of the Rainbow in Europe – SCORE” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

 

3-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

Fransa - İspanya – İtalya – Yunanistan ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-FR01-KA229-079949 C.O.N.N.E.C.T “CONNECTing Through Heritage: Bridges of Past to Future ” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

 

4-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Romanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

Fransa – Estonya Romanya - İtalya - Yunanistan ve Türkiye ortaklığındaki 2020‐1‐RO01‐KA229‐080312 “MAGIC LIBRARY” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

                                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.