Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğrencisi Resim Yarışmasında İl Birincisi Oldu

EĞİTİM 24.03.2018 - 08:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğrencisi Resim Yarışmasında İl Birincisi Oldu

Özel Eğitim’de Gerçek Başarının Tek Adresi olan Özel Kardelen Koleji, Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları’ konulu resim yarışmasında ödül aldı.
    Kardelen Koleji sosyal ve akademik alanda gösterdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ticaret İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları konulu resim yarışmasında da derece alan Kardelenler ödüllerini Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt’tan aldılar. Yarışmada dereceye giren Öğrenciye ve Resim Öğretmenine katılım belgesi ve ödüllerini sınıfta düzenlenen tören ile ödüllerini verdi.   Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı ile makamında görüşen, Ticaret İl Müdürü Taygurt, “başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Eğitime ve yarışmamıza sağladıkları katkılarından dolayı Kardelen Koleji Ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.” Diyerek Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Bağcı’ya plaket takdim etti.
Özel Eğitim’de Gerçek Başarının Tek Adresi olan Özel Kardelen Koleji, Nevşehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları’ konulu resim yarışmasında ödül aldı.

 

 

Kardelen Koleji sosyal ve akademik alanda gösterdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. Ticaret İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları konulu resim yarışmasında da derece alan Kardelenler ödüllerini Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt’tan aldılar. Yarışmada dereceye giren Öğrenciye ve Resim Öğretmenine katılım belgesi ve ödüllerini sınıfta düzenlenen tören ile ödüllerini verdi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı ile makamında görüşen, Ticaret İl Müdürü Taygurt, “başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Eğitime ve yarışmamıza sağladıkları katkılarından dolayı Kardelen Koleji Ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.” Diyerek Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Bağcı’ya plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.