Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğretmenleri ErasmusDays Kapadokya Etkinliğine Katıldı

EĞİTİM 15.10.2018 - 13:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğretmenleri ErasmusDays Kapadokya Etkinliğine Katıldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri ErasmusDays Kapadokya etkinliğine katıldı.
  Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı İşbirliği ile gerçekleştirilen ErasmusDays Kapadokya Etkinliğine Kardelen Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri Meryem Ekici ve Yasin Yılmaz katıldı.   Kardelen Koleji olarak 2014-2016 yılları arasında gerçekleştirilen “get addicted to happiness” adlı proje hakkında katılımcılara bilgi verildi. Düzenlenen ErasmusDays Etkinlikleri ile Erasmus Projelerinin yaygınlaşması, daha çok kişiye ulaşarak projelerin görünürlüğünün arttırılması hedeflenmektedir. Kardelen Koleji İngilizce Öğretmenleri de projelere örnek oluşturması açısından bir stand açarak ziyaretçilere de bilgi verildi.   Kardelen Koleji Öğretmenleri daha sonra da Türkiye Ulusal Ajans’tan gelen uzmanların ‘Erasmus Projesi ‘konulu konferansa katıldı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri ErasmusDays Kapadokya etkinliğine katıldı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı İşbirliği ile gerçekleştirilen ErasmusDays Kapadokya Etkinliğine Kardelen Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri Meryem Ekici ve Yasin Yılmaz katıldı.

 

Kardelen Koleji olarak 2014-2016 yılları arasında gerçekleştirilen “get addicted to happiness” adlı proje hakkında katılımcılara bilgi verildi. Düzenlenen ErasmusDays Etkinlikleri ile Erasmus Projelerinin yaygınlaşması, daha çok kişiye ulaşarak projelerin görünürlüğünün arttırılması hedeflenmektedir. Kardelen Koleji İngilizce Öğretmenleri de projelere örnek oluşturması açısından bir stand açarak ziyaretçilere de bilgi verildi.

 

Kardelen Koleji Öğretmenleri daha sonra da Türkiye Ulusal Ajans’tan gelen uzmanların ‘Erasmus Projesi ‘konulu konferansa katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.