Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Öğretmenleri, Neşet Ertaş'ı Türküleriyle Anacak

EĞİTİM 24.09.2018 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Öğretmenleri, Neşet Ertaş'ı Türküleriyle Anacak

Özel Kardelen Koleji öğretmenleri, Türk Halk Müziğinin unutulmaz ismi Neşet Ertaş Anısına, program düzenliyor.
  Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi, Neşet Ertaş vefatının 6. Yılında Kardelen Koleji Öğretmenleri tarafından hazırlanan Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş Türküleri ve Şiir Dinletisi, 25 Eylül Salı günü saat 19.30’da Özel Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.   Nevşehir’de İlklerin Okulu Özel Kardelen Koleji, bir ilke daha imza atarak öğretmenleri ile daha önce hazırladıkları ve büyük beğeni toplayarak 5 kez seyirci ile buluşan ‘Pişti’ isimli tiyatro oyununun ardından, şimdi de Neşet Ertaş Anısına hazırladıkları, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş Türküleri ve Şiir Dinletisi ile dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda 25 Eylül Salı Günü Saat: 19.30’da gerçekleştirilecek programa tüm halkımız davetlidir.
Özel Kardelen Koleji öğretmenleri, Türk Halk Müziğinin unutulmaz ismi Neşet Ertaş Anısına, program düzenliyor.

 

Abdallık geleneğinin son büyük temsilcisi, Neşet Ertaş vefatının 6. Yılında Kardelen Koleji Öğretmenleri tarafından hazırlanan Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş Türküleri ve Şiir Dinletisi, 25 Eylül Salı günü saat 19.30’da Özel Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir’de İlklerin Okulu Özel Kardelen Koleji, bir ilke daha imza atarak öğretmenleri ile daha önce hazırladıkları ve büyük beğeni toplayarak 5 kez seyirci ile buluşan ‘Pişti’ isimli tiyatro oyununun ardından, şimdi de Neşet Ertaş Anısına hazırladıkları, Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş Türküleri ve Şiir Dinletisi ile dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda 25 Eylül Salı Günü Saat: 19.30’da gerçekleştirilecek programa tüm halkımız davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.