Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji öğretmenlerine onur yemeği verdi

EĞİTİM 26.11.2018 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji öğretmenlerine onur yemeği verdi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerine ve ailelerine yemek verdi.
  Topuzluhan Restaurant’ta düzenlenen muhteşem akşam yemeğine Kardelen koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya ve eşi, Kardelen Koleji Okul Müdürleri ve eşleri , Kardelen Koleji Okul Aile Birliği ve çok sayıda öğretmen katıldı.   Öğretmenler günü için düzenlenen akşam yemeği Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın konuşması ile başladı. Kardelen Koleji’nden emekli olan Müzik Öğretmeni Müjgan Özsoy’a ise onur plaketi verildi. Özsoy “ Kardelen Koleji ailesinin bir parçası olmaktan her zaman mutluluk duydum. Emekliliğimde de beni unutmayıp bu geceye davet eden Kardelen Koleji’nde teşekkür ediyorum. Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, saygın bir meslektir. Böylesine anlamlı gecede burada olmaktan çok onur duydum. Herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.   Bu anlamlı gece Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt’un öğretmenler için hazırladığı hediyelerin verilmesiyle devam etti. Gecenin sonlarına doğru gönüllerince eğlenen öğretmenler, söyledikleri şarkılar ile geceye renk kattılar.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerine ve ailelerine yemek verdi.

 

Topuzluhan Restaurant’ta düzenlenen muhteşem akşam yemeğine Kardelen koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya ve eşi, Kardelen Koleji Okul Müdürleri ve eşleri , Kardelen Koleji Okul Aile Birliği ve çok sayıda öğretmen katıldı.

 

Öğretmenler günü için düzenlenen akşam yemeği Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın konuşması ile başladı. Kardelen Koleji’nden emekli olan Müzik Öğretmeni Müjgan Özsoy’a ise onur plaketi verildi. Özsoy “ Kardelen Koleji ailesinin bir parçası olmaktan her zaman mutluluk duydum. Emekliliğimde de beni unutmayıp bu geceye davet eden Kardelen Koleji’nde teşekkür ediyorum. Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, saygın bir meslektir. Böylesine anlamlı gecede burada olmaktan çok onur duydum. Herkese tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu anlamlı gece Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bozkurt’un öğretmenler için hazırladığı hediyelerin verilmesiyle devam etti. Gecenin sonlarına doğru gönüllerince eğlenen öğretmenler, söyledikleri şarkılar ile geceye renk kattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.