Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Radyo Mega’da

EĞİTİM 06.09.2018 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Radyo Mega’da

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İdarecileri Radyo Mega, Fatma Sertbakan’ın sunduğu Mega Hayat programının konuğu oldu.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İdarecileri Radyo Mega, Fatma Sertbakan’ın sunduğu Mega Hayat programının konuğu oldu.   Güçlenen eğitim kadrosu ile Nevşehir’in önde gelen Kardelen Koleji katıldığı radyo programları ile de dikkat çekiyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı, İlköğretim Türkçe Öğretmenleri Yeliz Özer, Ahmet Gültekin ve bu yıl LGS il birincisi Cesur Akün, Radyo Mega, Fatma Sertbakan’ın hazırladığı Mega Hayat programına katıldı. Programda Kardelen Koleji’nin tarihçesi, sosyal etkinlikler, kurslar, yenilenen kampüs alanı, sınav başarıları, yaz okulu, devlet desteği hakkında dinleyicilere bilgi verildi. Ayrıca ulusal medya da yer alan haberlerden, diğer okul öğrencilerine yönelik yapılan projelerden bahsedildi. “Kardelenler Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği hakkında da açıklamalar yapıldı.   Türkçe Öğretmeni Ahmet Gültekin’de sazı eşliğinde söylediği türkülerle programa renk kattı. Dinleyiciler soruları ve önerileri ile programa yoğun ilgi gösterdi.   Nevşehir LGS il birincisi Kardelen Koleji Öğrencisi Cesur Akün, elde ettiği başarının sırlarını açıklayarak emek veren okul idarecilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İdarecileri Radyo Mega, Fatma Sertbakan’ın sunduğu Mega Hayat programının konuğu oldu.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İdarecileri Radyo Mega, Fatma Sertbakan’ın sunduğu Mega Hayat programının konuğu oldu.

 

Güçlenen eğitim kadrosu ile Nevşehir’in önde gelen Kardelen Koleji katıldığı radyo programları ile de dikkat çekiyor. Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Barış Bağcı, İlköğretim Türkçe Öğretmenleri Yeliz Özer, Ahmet Gültekin ve bu yıl LGS il birincisi Cesur Akün, Radyo Mega, Fatma Sertbakan’ın hazırladığı Mega Hayat programına katıldı. Programda Kardelen Koleji’nin tarihçesi, sosyal etkinlikler, kurslar, yenilenen kampüs alanı, sınav başarıları, yaz okulu, devlet desteği hakkında dinleyicilere bilgi verildi. Ayrıca ulusal medya da yer alan haberlerden, diğer okul öğrencilerine yönelik yapılan projelerden bahsedildi. “Kardelenler Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği hakkında da açıklamalar yapıldı.

 

Türkçe Öğretmeni Ahmet Gültekin’de sazı eşliğinde söylediği türkülerle programa renk kattı. Dinleyiciler soruları ve önerileri ile programa yoğun ilgi gösterdi.

 

Nevşehir LGS il birincisi Kardelen Koleji Öğrencisi Cesur Akün, elde ettiği başarının sırlarını açıklayarak emek veren okul idarecilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.