MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji sahnesinde usta isimler sahne aldı

EĞİTİM 12.11.2018 - 11:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji sahnesinde usta isimler sahne aldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, tiyatronun usta isimlerini izleyiciyle buluşturdu.
  Kardelen Koleji, sanata ve sanatçıya değer verdiğini usta isimlerin yer aldığı tiyatro oyununu Nevşehir izleyicisiyle buluşturarak bir kez daha ortaya koydu. Ayrıca anne-babalar tiyatro seyrederken çocukları ise Jimnastik Salonunda Kardelen Koleji Öğretmenleri gözetiminde eğlenceli vakit geçirdi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda sahnelenen “Annem 40 Yaşında Babannem 20” tiyatro oyunun oyuncu kadrosunda Ercüment Doğan, Suzan Aksoy, Kemal Kuruçay, Fırat Çöloğlu, Müge Uyar, Ayça İnci yer aldı.   Güçlü kadrosu ve özgün konusu ile Kardelen Koleji Konferans Salonunda sahne alan “Annem 40 Yaşında Babannem 20” adlı tiyatro oyununu Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, KADEM Temsilcisi ve Başhekim Dt. İlkay Akün, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri, Kardelen Koleji Okul Müdürleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.   Tiyatro oyununun konusu ise “Necmi ile Nevin annelerini on yıl önce kaybedip babaları tarafından büyütülen iki kardeştir. İşte bu yüzden ergenlik çağına gelip hayatlarını yaşamak istediklerinde babalarını yalnız bırakamamaktan şikâyet ederler. Ve babalarını evlendirmeye karar verirler. Ama bilmedikleri bir şey vardır; babaları zaten kendisinden bir hayli küçük, hatta kızı yaşında birine âşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Bunu öğrenen çocuklar babalarına çok sinirlenip onu bu evlilikten vazgeçirmek için ellerinden geleni yaparlar.”  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, tiyatronun usta isimlerini izleyiciyle buluşturdu.

 

Kardelen Koleji, sanata ve sanatçıya değer verdiğini usta isimlerin yer aldığı tiyatro oyununu Nevşehir izleyicisiyle buluşturarak bir kez daha ortaya koydu. Ayrıca anne-babalar tiyatro seyrederken çocukları ise Jimnastik Salonunda Kardelen Koleji Öğretmenleri gözetiminde eğlenceli vakit geçirdi.

Kardelen Koleji Konferans Salonunda sahnelenen “Annem 40 Yaşında Babannem 20” tiyatro oyunun oyuncu kadrosunda Ercüment Doğan, Suzan Aksoy, Kemal Kuruçay, Fırat Çöloğlu, Müge Uyar, Ayça İnci yer aldı.

 

Güçlü kadrosu ve özgün konusu ile Kardelen Koleji Konferans Salonunda sahne alan “Annem 40 Yaşında Babannem 20” adlı tiyatro oyununu Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, KADEM Temsilcisi ve Başhekim Dt. İlkay Akün, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri, Kardelen Koleji Okul Müdürleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

 

Tiyatro oyununun konusu ise “Necmi ile Nevin annelerini on yıl önce kaybedip babaları tarafından büyütülen iki kardeştir. İşte bu yüzden ergenlik çağına gelip hayatlarını yaşamak istediklerinde babalarını yalnız bırakamamaktan şikâyet ederler. Ve babalarını evlendirmeye karar verirler. Ama bilmedikleri bir şey vardır; babaları zaten kendisinden bir hayli küçük, hatta kızı yaşında birine âşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Bunu öğrenen çocuklar babalarına çok sinirlenip onu bu evlilikten vazgeçirmek için ellerinden geleni yaparlar.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.