Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji ücretsiz deneme sınavı yapacak

EĞİTİM 24.12.2018 - 12:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji ücretsiz deneme sınavı yapacak

Nevşehir'in Lider Okulu Kardelen Eğitim Kurumları 5 - 6 Ocak tarihleri arasında il genelinde yapılacak olan sınavla öğrencilere kendilerini deneme ve Kardelen Eğitim Kurumlarında okuma fırsatı sunuyor.
  Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk ve Kabul Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerine ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen Eğitim Kurumları son yıllarda büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdiği bursluluk sınavları Bu yıl 5-6 Ocak tarihlerinde 3 ayrı oturum halinde planlamıştır. İlköğretim sınav takvimi ise şu şekildedir; 1. Oturum; 5 Ocak Cumartesi Saat 10.00’da 5. Sınıflar, 2. Oturum; 5 Ocak Cumartesi Saat 14.00'te 6.ve 7. Sınıflar 3. Oturum; 6 Ocak Pazar Saat 10.00'da 4.sınıflar. Gerçekleştirilecek olan sınavlara tüm öğrenciler katılabilecektir. Kardelen’e Giriş Sınavı ücretsiz olup sınav öncesi başvuru alınmayacaktır. Sınavlara katılacak öğrencilerin sınav saatinden 30 dk öncesinde Öğrenci Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı ile birlikte Kardelen Eğitim Kurumları Kampüsünde olmaları sınava girebilmeleri için yeterlidir. Sınav sonuçları ise veli cep telefonlarına mesaj yolu ile bildirilecektir. Bu nedenle öğrencilerin veli cep telefonu bilgilerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.  
Nevşehir'in Lider Okulu Kardelen Eğitim Kurumları 5 - 6 Ocak tarihleri arasında il genelinde yapılacak olan sınavla öğrencilere kendilerini deneme ve Kardelen Eğitim Kurumlarında okuma fırsatı sunuyor.

 

Kardelen Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Bursluluk ve Kabul Sınavı ile öğrencilerin başarı düzeylerini görmelerine ve eğitimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Kardelen Eğitim Kurumları son yıllarda büyük bir ciddiyetle gerçekleştirdiği bursluluk sınavları Bu yıl 5-6 Ocak tarihlerinde 3 ayrı oturum halinde planlamıştır. İlköğretim sınav takvimi ise şu şekildedir;

1. Oturum; 5 Ocak Cumartesi Saat 10.00’da 5. Sınıflar,

2. Oturum; 5 Ocak Cumartesi Saat 14.00'te 6.ve 7. Sınıflar

3. Oturum; 6 Ocak Pazar Saat 10.00'da 4.sınıflar.

Gerçekleştirilecek olan sınavlara tüm öğrenciler katılabilecektir. Kardelen’e Giriş Sınavı ücretsiz olup sınav öncesi başvuru alınmayacaktır. Sınavlara katılacak öğrencilerin sınav saatinden 30 dk öncesinde Öğrenci Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı ile birlikte Kardelen Eğitim Kurumları Kampüsünde olmaları sınava girebilmeleri için yeterlidir. Sınav sonuçları ise veli cep telefonlarına mesaj yolu ile bildirilecektir. Bu nedenle öğrencilerin veli cep telefonu bilgilerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.