Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Ücretsiz Giriş Sınavı Yapacak

EĞİTİM 08.02.2018 - 09:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Ücretsiz Giriş Sınavı Yapacak

Nevşehir Özel Kardelen Eğitim Kurumları 17 ve 18 Şubat tarihlerinde il genelinde yapılacak olan deneme sınavı ile öğrencilere Kardelen Koleji’nde okuma fırsatı sunuyor.
  Yapılacak olan deneme sınavı ile ilgili açıklama yapan Kardelen Eğitim Kurumları ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şunları söyledi, "Geçtiğimiz yıllarda yaşanan yoğun, ilgi Nevşehir halkının okulumuza gösterdiği büyük teveccühün bir karşılığıdır. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 65 salonumuzu öğrencilerimiz için hazırlayacağız ve "Kardelene Giriş Sınavı" adını verdiğimiz sınavlarla yüzde yüzden başlayarak yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 oranlarında burs imkanını tüm öğrencilere sunmaya devam edeceğiz" dedi.   Kardelen Koleji eğitim komplekslerinde yapılacak olan tüm sınavlar ücretsiz olmakla beraber 5.sınıflar 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da, 6 ve 7.sınıflar 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te ve 4.sınıflar için 18 Şubat Pazar günü saat 10.00’da yapılacağı açıklandı. 
Nevşehir Özel Kardelen Eğitim Kurumları 17 ve 18 Şubat tarihlerinde il genelinde yapılacak olan deneme sınavı ile öğrencilere Kardelen Koleji’nde okuma fırsatı sunuyor.

 

Yapılacak olan deneme sınavı ile ilgili açıklama yapan Kardelen Eğitim Kurumları ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şunları söyledi, "Geçtiğimiz yıllarda yaşanan yoğun, ilgi Nevşehir halkının okulumuza gösterdiği büyük teveccühün bir karşılığıdır. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 65 salonumuzu öğrencilerimiz için hazırlayacağız ve "Kardelene Giriş Sınavı" adını verdiğimiz sınavlarla yüzde yüzden başlayarak yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 oranlarında burs imkanını tüm öğrencilere sunmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Kardelen Koleji eğitim komplekslerinde yapılacak olan tüm sınavlar ücretsiz olmakla beraber 5.sınıflar 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da, 6 ve 7.sınıflar 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te ve 4.sınıflar için 18 Şubat Pazar günü saat 10.00’da yapılacağı açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.