Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Uluslararası ‘Selfie’ rozeti aldı

EĞİTİM 15.05.2019 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Uluslararası ‘Selfie’ rozeti aldı

Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji “Selfie Rozeti” almaya hak kazandı.
  Özel Kardelen Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul idarecileri Selfie Uygulamasında yer aldı. Selfie aracının amacı öğretim ve öğrenim de dijital teknolojilerin kullanımı ile ilgili özdüşünümü teşvik etmektir. Selfie, Uluslararası bir uzman ekibi ile birlikte Avrupa Komisyonu tarafından geliştirilmiştir. Özel Kardelen Ortaokulu Mart 2019 tarihinde eTwinning Okulu olması ile 2018-2019 yılı 2. Oturum selfie projesine okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile katılım sağlayarak Selfie rozetini almaya hak kazanmıştır.   eTwinning okulu olan Kardelen Koleji, Selfie rozeti almaya hak kazanan Nevşehir deki tek özel ortaokul olmuştur.
Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji “Selfie Rozeti” almaya hak kazandı.

 

Özel Kardelen Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve okul idarecileri Selfie Uygulamasında yer aldı. Selfie aracının amacı öğretim ve öğrenim de dijital teknolojilerin kullanımı ile ilgili özdüşünümü teşvik etmektir. Selfie, Uluslararası bir uzman ekibi ile birlikte Avrupa Komisyonu tarafından geliştirilmiştir. Özel Kardelen Ortaokulu Mart 2019 tarihinde eTwinning Okulu olması ile 2018-2019 yılı 2. Oturum selfie projesine okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler ile katılım sağlayarak Selfie rozetini almaya hak kazanmıştır.

 

eTwinning okulu olan Kardelen Koleji, Selfie rozeti almaya hak kazanan Nevşehir deki tek özel ortaokul olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.