Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yabancı Misafirlerini Ağırladı

EĞİTİM 11.04.2018 - 20:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yabancı Misafirlerini Ağırladı

Nevşehir’in önde gelen Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerini ağırladı.
  Ülkemizin tarihi, turistik, kültürel ve doğal zenginliğini tanıtmak ve yakından göstermek adına Nevşehir Kapadokya Bölge Gezisi düzenleyen Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri İl Eğitim Koordinatörlüğü himayesinde 56 farklı ülkeden eğitim amacıyla ülkemizde okuyan öğrenciler, Özel Kardelen Koleji yemekhanesinde öğle yemeği yediler. Yemekten sonra Kardelenli öğrenciler ile kaynaşma fırsatı bulan Uluslar arası öğrenciler memnuniyetlerini de dile getirdiler.   Kardelen Koleji öğrencileri ve 56 farklı ülkeden ağırlıklı olarak Asya ve Afrika’dan gelen Müslüman öğrenciler, okul bahçesinde çeşitli oyunlar oynayarak farklı kültürlere sahip arkadaşları ile tanışma fırsatı buldular. Misafirperverliğinden dolayı Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’ye, okul idarecilerine ve personeline teşekkürlerini sunan heyet, hatıra fotoğrafı çektirerek Kardelen Koleji’nden ayrıldılar.
Nevşehir’in önde gelen Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji, Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerini ağırladı.

 

Ülkemizin tarihi, turistik, kültürel ve doğal zenginliğini tanıtmak ve yakından göstermek adına Nevşehir Kapadokya Bölge Gezisi düzenleyen Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri İl Eğitim Koordinatörlüğü himayesinde 56 farklı ülkeden eğitim amacıyla ülkemizde okuyan öğrenciler, Özel Kardelen Koleji yemekhanesinde öğle yemeği yediler. Yemekten sonra Kardelenli öğrenciler ile kaynaşma fırsatı bulan Uluslar arası öğrenciler memnuniyetlerini de dile getirdiler.

 

Kardelen Koleji öğrencileri ve 56 farklı ülkeden ağırlıklı olarak Asya ve Afrika’dan gelen Müslüman öğrenciler, okul bahçesinde çeşitli oyunlar oynayarak farklı kültürlere sahip arkadaşları ile tanışma fırsatı buldular. Misafirperverliğinden dolayı Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’ye, okul idarecilerine ve personeline teşekkürlerini sunan heyet, hatıra fotoğrafı çektirerek Kardelen Koleji’nden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.