MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yarıyıl Tatilinde Kurslara Devam Ediyor

EĞİTİM 23.01.2017 - 19:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yarıyıl Tatilinde Kurslara Devam Ediyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yarıyıl Tatilinde’de Kurslarına Tam Gaz Devam Ediyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yarıyıl Tatilinde’de Kurslarına Tam Gaz Devam Ediyor.   Özel Kardelen Koleji TEOG ve YGS sınavlarının yaklaşmasının ardından kurslarına hız kesmeden devam ediyor.   8 ve 12. Sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu kurslar öğrencilerin ileriki eğitim hayatlarında etkin rol oynayacağını belirten Fen ve Anadolu lisesi Müdürü Mürsel Mert şu açıklamalarda bulundu; “Öğrencilerimizin sınav başarılarını artırmaya yönelik düzenlemiş olduğumuz kurslara öğrencilerimizden beklediğimiz ilgi alaka bizleri çok memnun etti. TEOG ve YGS sınavlarının yaklaşması sebebi ile yarıyıl tatilinde de ara vermeden kurslarımıza tam gaz devam edeceğiz. İyi bir gelecek iyi bir eğitimin yolundan geçmektedir, bizlerde iyi bir eğitimin kapılarını öğrencilerimize sonuna kadar açıyoruz.” diyerek düzenlenen kurslara öğrencilerin ilgi alakalarından dolayı tebrik etti.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yarıyıl Tatilinde’de Kurslarına Tam Gaz Devam Ediyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yarıyıl Tatilinde’de Kurslarına Tam Gaz Devam Ediyor.

 

Özel Kardelen Koleji TEOG ve YGS sınavlarının yaklaşmasının ardından kurslarına hız kesmeden devam ediyor.

 

8 ve 12. Sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu kurslar öğrencilerin ileriki eğitim hayatlarında etkin rol oynayacağını belirten Fen ve Anadolu lisesi Müdürü Mürsel Mert şu açıklamalarda bulundu; “Öğrencilerimizin sınav başarılarını artırmaya yönelik düzenlemiş olduğumuz kurslara öğrencilerimizden beklediğimiz ilgi alaka bizleri çok memnun etti. TEOG ve YGS sınavlarının yaklaşması sebebi ile yarıyıl tatilinde de ara vermeden kurslarımıza tam gaz devam edeceğiz. İyi bir gelecek iyi bir eğitimin yolundan geçmektedir, bizlerde iyi bir eğitimin kapılarını öğrencilerimize sonuna kadar açıyoruz.” diyerek düzenlenen kurslara öğrencilerin ilgi alakalarından dolayı tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.