Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji yaz kampından muhteşem final

EĞİTİM 03.08.2019 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji yaz kampından muhteşem final

Kardelen Eğitim Kurumlarının geniş fiziki imkanlarına sahip kampüsünde 5 hafta süresince gerçekleştirilen Kardelen Koleji İlk Adım Yaz Kampı muhteşem bir gece ile final yaptı.
  Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen kapanış programına veliler de yoğun ilgi gösterdi. Tatilden bile daha güzel yaz kampının sonuna gelen öğrenciler ailelerine sunmak üzere kurs süresince aldıkları eğitimler doğrultusunda program hazırladı.   Kardelen Koleji Yaz Kampı ile öğrenciler yaz tatillerini öğrenerek, yaparak ve yaşayarak, sosyal ve sportif alanda kendilerini geliştirerek geçirdiler. Öğrencilerimizin kendi yaş gruplarına göre ayrılıp her grupta bir sınıf öğretmeni eşliğinde eğitim aldıkları yaz okulumuzda öğrencilerin yeteneklerini fark etmelerini sağlamayı, ekip üyesi olma, sorumluluk alma, bilişsel, duyusal, bedensel gelişim, sosyalleşme becerilerini kazandırmayı amaçladık. Yaz kampında gerçekleştirdiğimiz, fiziksel ve ruhsal gelişimleri destekleyen spor faaliyetleri, öğrencilerimizin sosyal açıdan yeni çevre edinmelerini, öz güven kazanmalarını sağlarken aynı zamanda fiziksel açıdan beden esnekliği kazandırarak sağlıkla ilgili gelişimlerine de katkıda bulundu.  
Kardelen Eğitim Kurumlarının geniş fiziki imkanlarına sahip kampüsünde 5 hafta süresince gerçekleştirilen Kardelen Koleji İlk Adım Yaz Kampı muhteşem bir gece ile final yaptı.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen kapanış programına veliler de yoğun ilgi gösterdi. Tatilden bile daha güzel yaz kampının sonuna gelen öğrenciler ailelerine sunmak üzere kurs süresince aldıkları eğitimler doğrultusunda program hazırladı.

 

Kardelen Koleji Yaz Kampı ile öğrenciler yaz tatillerini öğrenerek, yaparak ve yaşayarak, sosyal ve sportif alanda kendilerini geliştirerek geçirdiler. Öğrencilerimizin kendi yaş gruplarına göre ayrılıp her grupta bir sınıf öğretmeni eşliğinde eğitim aldıkları yaz okulumuzda öğrencilerin yeteneklerini fark etmelerini sağlamayı, ekip üyesi olma, sorumluluk alma, bilişsel, duyusal, bedensel gelişim, sosyalleşme becerilerini kazandırmayı amaçladık. Yaz kampında gerçekleştirdiğimiz, fiziksel ve ruhsal gelişimleri destekleyen spor faaliyetleri, öğrencilerimizin sosyal açıdan yeni çevre edinmelerini, öz güven kazanmalarını sağlarken aynı zamanda fiziksel açıdan beden esnekliği kazandırarak sağlıkla ilgili gelişimlerine de katkıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.