MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yemekhanesi Velilerin Beğenisini Topladı

EĞİTİM 20.09.2017 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yemekhanesi Velilerin Beğenisini Topladı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Kampüsüne Kazandırılan Yeni Yemekhane, öğrencilerden tam not aldı.
    Her geçen gün yenilenen ve gelişen kampüsü ile Nevşehir eğitimine hizmet etmeye devam eden Kardelen Koleji bu yılda bünyesine yeni yemekhanesini dahil etti. Yaklaşık 1000 kişilik kapasiteye sahip olan yemekhanenin yapımı ile Kardelen Eğitim Kurumları eğitimdeki kalitesinin yanında fiziki kalitesini de tüm Nevşehir halkına gösterdi. Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte faaliyete geçen yemekhane öğrencilerden ve velilerden tam not aldı. Bu önemli tesisin kurulması ile ilgili açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe şunları kaydetti; “Saygıdeğer velilerimiz, biz bu işe başladığımızdan beri Nevşehir eğitimine çok büyük katkıda bulunmak için çabalar sarf ettik. Nevşehir’in ilk özel okulu olarak geleceğin liderlerini yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Okulumuzun kuruluşundan günümüze kadar olan zaman zarfında neredeyse bir üniversite kampüsü gibi olduk. Bu yılda önemli bir tesisi faaliyete geçirerek öğrencilerimizi ferah bir ortama kavuşturduk. Bizim amacımız öğrencilerimizin çok daha verimli bir ortamda eğitim alabilmeleridir, bunun içinde her daim kendimizi yenileme çabasındayız. Yemekhane inşaatımıza başladığımız günden beri çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdürdük ve bunun karşılığı olarak ortaya çok güzel bir tesis çıktı. Bu önemli tesisin yapımında emeklerini hiçbir şekilde esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize, okul müdürlerimize ve tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum umarım tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olur.” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Kampüsüne Kazandırılan Yeni Yemekhane, öğrencilerden tam not aldı.

 

 

Her geçen gün yenilenen ve gelişen kampüsü ile Nevşehir eğitimine hizmet etmeye devam eden Kardelen Koleji bu yılda bünyesine yeni yemekhanesini dahil etti. Yaklaşık 1000 kişilik kapasiteye sahip olan yemekhanenin yapımı ile Kardelen Eğitim Kurumları eğitimdeki kalitesinin yanında fiziki kalitesini de tüm Nevşehir halkına gösterdi. Yeni Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte faaliyete geçen yemekhane öğrencilerden ve velilerden tam not aldı. Bu önemli tesisin kurulması ile ilgili açıklamalarda bulunan Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel Menekşe şunları kaydetti; “Saygıdeğer velilerimiz, biz bu işe başladığımızdan beri Nevşehir eğitimine çok büyük katkıda bulunmak için çabalar sarf ettik. Nevşehir’in ilk özel okulu olarak geleceğin liderlerini yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Okulumuzun kuruluşundan günümüze kadar olan zaman zarfında neredeyse bir üniversite kampüsü gibi olduk. Bu yılda önemli bir tesisi faaliyete geçirerek öğrencilerimizi ferah bir ortama kavuşturduk. Bizim amacımız öğrencilerimizin çok daha verimli bir ortamda eğitim alabilmeleridir, bunun içinde her daim kendimizi yenileme çabasındayız.

Yemekhane inşaatımıza başladığımız günden beri çalışmalarımızı büyük bir özveri ile sürdürdük ve bunun karşılığı olarak ortaya çok güzel bir tesis çıktı. Bu önemli tesisin yapımında emeklerini hiçbir şekilde esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize, okul müdürlerimize ve tüm personelimize teşekkürlerimi sunuyorum umarım tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için hayırlı olur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.