MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılında Tam Kadro

EĞİTİM 20.09.2017 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yeni Eğitim Öğretim Yılında Tam Kadro

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Alanında Uzman Eğitimcileri İle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Yoğun Bir Tempoyla Başladı.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Alanında Uzman Eğitimcileri İle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Yoğun Bir Tempoyla Başladı.   Özel Kardelen Koleji 23 yıldır Nevşehir eğitimine verdiği hizmetleri sürdürmeye devam ediyor. Gelişen kampusu ve güçlenen kadrosu ile 2017-2018 eğitim öğretim yılına yoğun tempoyla başladı. Nevşehir'e uzun yıllar hizmet etmiş tecrübeli okul müdürlerinden Özel Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada, "Hayatta her şeyde olduğu gibi eğitimde de başlangıçlar önemlidir. Nasıl başladığınız ve kimlerle yola çıktığınız, nereye varacağınız hakkında fikir verir. Bizler Özel Kardelen Koleji olarak bireye özel yapılandırılmış bir eğitim anlayışı ile çalışıyoruz. Bu nedenle başarı anlayışımızda öğrencilerimizin; sosyal bilimler, matematik, bilim ve teknoloji, dil, alanlarındaki akademik gelişmelerinin yanı sıra; sanat yönlerinin geliştiği müzik ve görsel sanatlar, kişisel, sosyal ve fiziksel yönlerinin geliştiği spor alanlarında da deneyim sahibi olabilmelerini amaçlıyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde okulumuza yoğun ilgilerinden dolayı Nevşehir halkına teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Alanında Uzman Eğitimcileri İle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Yoğun Bir Tempoyla Başladı.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Alanında Uzman Eğitimcileri İle 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına Yoğun Bir Tempoyla Başladı.

 

Özel Kardelen Koleji 23 yıldır Nevşehir eğitimine verdiği hizmetleri sürdürmeye devam ediyor. Gelişen kampusu ve güçlenen kadrosu ile 2017-2018 eğitim öğretim yılına yoğun tempoyla başladı. Nevşehir'e uzun yıllar hizmet etmiş tecrübeli okul müdürlerinden Özel Kardelen Koleji ilköğretim müdürü Faruk Çamcı yaptığı açıklamada, "Hayatta her şeyde olduğu gibi eğitimde de başlangıçlar önemlidir. Nasıl başladığınız ve kimlerle yola çıktığınız, nereye varacağınız hakkında fikir verir. Bizler Özel Kardelen Koleji olarak bireye özel yapılandırılmış bir eğitim anlayışı ile çalışıyoruz. Bu nedenle başarı anlayışımızda öğrencilerimizin; sosyal bilimler, matematik, bilim ve teknoloji, dil, alanlarındaki akademik gelişmelerinin yanı sıra; sanat yönlerinin geliştiği müzik ve görsel sanatlar, kişisel, sosyal ve fiziksel yönlerinin geliştiği spor alanlarında da deneyim sahibi olabilmelerini amaçlıyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde okulumuza yoğun ilgilerinden dolayı Nevşehir halkına teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.