Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yeni Sınav Sistemine Hazır

EĞİTİM 03.01.2018 - 11:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yeni Sınav Sistemine Hazır

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, yeni sınav sistemi ve sınavlara hazırlık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
  Geçmişten günümüze gerek akademik gerekse sosyal alanda elde ettiği birçok başarıyla Nevşehir’in lider eğitim kurumu haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert; yeni sınav sistemini ve sınava hazırlık sürecini değerlendirdi. Mert, yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi: “Yoğun ve verimli bir şekilde geçirdiğimiz bir kanaat döneminin daha sonuna yaklaşmaktayız. Bizler Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak geride bıraktığımız süreçte yaptığımız bilinçli çalışmalarla evlatlarımızı hayata en iyi şekilde hazırlayabilmenin gayesindeyiz. Bu bağlamda bugüne kadar elde ettiğimiz sosyal ve akademik başarılar da doğru yolda ilerlediğimizin en büyük göstergesi.   Bu yıl öğrencilerimiz ilk defa uygulanacak olan bir sınav ile karşı karşıyalar. Tamamı deneyimli, hem okul hem de dershane deneyimi bulunan lider öğretmen kadromuzla yenilenen eğitim müfredatı ile ilgili çalışmaları yeni sınav sisteminin açıklanmasının hemen ardından tamamlamıştık. Bu bağlamdan hareketle de deneme sınavlarımızı ve etütlerimizi öğrencilerimize maksimum düzeyde verim sağlayacak şekilde planladık. Müfredata hakim ve eğitim-öğretim hayatımız boyunca birçok sınav sistemine yönelik çalışmalarda bulunmuş öğretmenler olarak karşımıza çıkabilecek her türlü sınav sistemine karşı hazırlıklıyız. Dolayısıyla da sınav sisteminde gerçekleşen herhangi bir değişikliğe karşı kolay adapte olan bir potansiyele sahibiz. Bu sonuçlar neticesinde de önümüzdeki süreci en etkili biçimde planlayarak çalışmalarımıza ara vermeksizin devam etmekteyiz.”
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, yeni sınav sistemi ve sınavlara hazırlık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Geçmişten günümüze gerek akademik gerekse sosyal alanda elde ettiği birçok başarıyla Nevşehir’in lider eğitim kurumu haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde Okul Müdürü Mürsel Mert; yeni sınav sistemini ve sınava hazırlık sürecini değerlendirdi. Mert, yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi: “Yoğun ve verimli bir şekilde geçirdiğimiz bir kanaat döneminin daha sonuna yaklaşmaktayız. Bizler Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak geride bıraktığımız süreçte yaptığımız bilinçli çalışmalarla evlatlarımızı hayata en iyi şekilde hazırlayabilmenin gayesindeyiz. Bu bağlamda bugüne kadar elde ettiğimiz sosyal ve akademik başarılar da doğru yolda ilerlediğimizin en büyük göstergesi.

 

Bu yıl öğrencilerimiz ilk defa uygulanacak olan bir sınav ile karşı karşıyalar. Tamamı deneyimli, hem okul hem de dershane deneyimi bulunan lider öğretmen kadromuzla yenilenen eğitim müfredatı ile ilgili çalışmaları yeni sınav sisteminin açıklanmasının hemen ardından tamamlamıştık. Bu bağlamdan hareketle de deneme sınavlarımızı ve etütlerimizi öğrencilerimize maksimum düzeyde verim sağlayacak şekilde planladık. Müfredata hakim ve eğitim-öğretim hayatımız boyunca birçok sınav sistemine yönelik çalışmalarda bulunmuş öğretmenler olarak karşımıza çıkabilecek her türlü sınav sistemine karşı hazırlıklıyız. Dolayısıyla da sınav sisteminde gerçekleşen herhangi bir değişikliğe karşı kolay adapte olan bir potansiyele sahibiz. Bu sonuçlar neticesinde de önümüzdeki süreci en etkili biçimde planlayarak çalışmalarımıza ara vermeksizin devam etmekteyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.