Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yeşil Sahalarda Namaglûp Şampiyon!

EĞİTİM 06.03.2017 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yeşil Sahalarda Namaglûp Şampiyon!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Futbol Takımı Grup Maçlarında Şampiyonluğunu İlan Etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Futbol Takımı İlimiz Geneli Şampiyonluğunu İlan Etti.   Özel Kardelen Koleji grup maçlarında rakiplerini bir bir mağlup ederek ilimiz geneli şampiyonluğa adını altın harflerle yazdırdı. Bugün gençlik merkezinin 3 numaralı çim sahasında başlayan karşılaşma da Özel Kardelen Koleji yıldız erkekler futbol takımı fırtına gibi esti. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada Kardelen Koleji öğrencileri de tezahüratlarla takıma destek oldu.   0-0 berabere biten maçta penaltılara gidilerek 4-3’lük skorla 75. Yıl ortaokulunu mağlup eden Özel Kardelen Koleji galibiyetin mutluluğunu yaşadı. Maçın sona ermesinin ardından şampiyon olan Kardelen Koleji futbol takımı galibiyetini coşku ile kutladı.   Kardelen Koleji yaptığı açıklamada ; İlimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Kardelen Koleji Futbol takımını ve onların başarılarında emeği geçen Beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Durusu ile Ömer Faruk Aygül’ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. denildi
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Futbol Takımı Grup Maçlarında Şampiyonluğunu İlan Etti.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Futbol Takımı İlimiz Geneli Şampiyonluğunu İlan Etti.

 

Özel Kardelen Koleji grup maçlarında rakiplerini bir bir mağlup ederek ilimiz geneli şampiyonluğa adını altın harflerle yazdırdı. Bugün gençlik merkezinin 3 numaralı çim sahasında başlayan karşılaşma da Özel Kardelen Koleji yıldız erkekler futbol takımı fırtına gibi esti. Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada Kardelen Koleji öğrencileri de tezahüratlarla takıma destek oldu.

 

0-0 berabere biten maçta penaltılara gidilerek 4-3’lük skorla 75. Yıl ortaokulunu mağlup eden Özel Kardelen Koleji galibiyetin mutluluğunu yaşadı. Maçın sona ermesinin ardından şampiyon olan Kardelen Koleji futbol takımı galibiyetini coşku ile kutladı.

 

Kardelen Koleji yaptığı açıklamada ; İlimizi Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Kardelen Koleji Futbol takımını ve onların başarılarında emeği geçen Beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Durusu ile Ömer Faruk Aygül’ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.