Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Münasebeti İle Mesaj Yayınladı

EĞİTİM 18.03.2017 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Münasebeti İle Mesaj Yayınladı

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayımladı
Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayımladı   Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Münasebeti İle Mesaj Yayınladı;   Menekşe yayınladığı mesajda; “Çanakkale, en zor koşullar içinde bir milletin yeniden doğuşu, şahlanışıdır. Çanakkale zaferi bitti denilen bir milletin kendisini dünyaya bir kere daha ispat ettiği, istiklal mücadelesinin mayasının çalındığı, yeni zaferlerin müjdesini taşıyan bir ana rahmidir. Çanakkale Zaferi, o tarihin en donanımlı düşman ordusunun galibiyetini kesin gören sözde kahraman komutanların yenildiği, tarihin bir kere daha döndüğü ve yeniden düzeltildiği dönüm noktasıdır. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin üstündeki kara bulutları dağıttığı, kendilerini galip sayan devletler karşısında inançla başını dikleştirdiği on binlerce şehit ile hakka yürüdüğü destanın adıdır. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması huzur ve güven içinde yaşamamız milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.  
Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayımladı

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’ 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Mesajı Yayımladı

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Münasebeti İle Mesaj Yayınladı;

 

Menekşe yayınladığı mesajda; “Çanakkale, en zor koşullar içinde bir milletin yeniden doğuşu, şahlanışıdır. Çanakkale zaferi bitti denilen bir milletin kendisini dünyaya bir kere daha ispat ettiği, istiklal mücadelesinin mayasının çalındığı, yeni zaferlerin müjdesini taşıyan bir ana rahmidir. Çanakkale Zaferi, o tarihin en donanımlı düşman ordusunun galibiyetini kesin gören sözde kahraman komutanların yenildiği, tarihin bir kere daha döndüğü ve yeniden düzeltildiği dönüm noktasıdır. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin üstündeki kara bulutları dağıttığı, kendilerini galip sayan devletler karşısında inançla başını dikleştirdiği on binlerce şehit ile hakka yürüdüğü destanın adıdır. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması huzur ve güven içinde yaşamamız milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.