Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’den Kadir Gecesi Mesajı !

EĞİTİM 21.06.2017 - 18:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’den Kadir Gecesi Mesajı !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladı.   Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe yayınladığı mesajda; “Sosyal hayatta dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve sabır denilen yüksek ahlaki meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımızda "bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak edecek olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Dini hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedi mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kuran'ı Kerim'in o gecede yeryüzü ve insanlıkla buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Nevşehir halkının, değerli velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, tüm Müslümanların affına vesile olmasını Cenabı-ı Allah'ta niyaz ediyorum" dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe İslam Aleminin Kadir Gecesini Kutladı.

 

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Menekşe yayınladığı mesajda; “Sosyal hayatta dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve sabır denilen yüksek ahlaki meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımızda "bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak edecek olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Dini hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedi mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kuran'ı Kerim'in o gecede yeryüzü ve insanlıkla buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Nevşehir halkının, değerli velilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve saadetine, tüm Müslümanların affına vesile olmasını Cenabı-ı Allah'ta niyaz ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.