Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji,ikinci döneme hızlı başladı

EĞİTİM 19.02.2020 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Koleji,ikinci döneme hızlı başladı

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi ikinci döneme hızlı bir giriş yaptı.
  Çeyrek Asırlık Tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi ikinci döneme hızlı bir giriş yaptı.   2019-2020 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminin başlamasının ardından Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde akademik çalışmaların kaldığı yerden devam ettiği gözlemlendi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak 2. kanaat döneminin başlamasıyla birlikte akademik çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Kardelenli olmanın ayrıcalığına sahip olan öğrencilerimiz; tamamı alanında uzman, bölgenin lider eğitim kadrosu rehberliğinde çalışmalarını gerçekleştirmekte. Konuların MEB müfredatı dahilinde eksiksiz bir biçimde işlenmesinin ardından uygulamış olduğumuz soru çözüm saatlerimizde öğrencilerimiz de konular ile ilgili açıklarını kapatıp konu ile ilgili her türlü soruya cevap bulabilmekte. Göstermiş oldukları özveriden dolayı lider eğitim kadromuzu ve çalışkan öğrencilerimi tebrik ediyor, önümüzdeki süreçte girecekleri sınavlarda tüm öğrencilerime başarılar diliyorum." dedi.
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi ikinci döneme hızlı bir giriş yaptı.

 

Çeyrek Asırlık Tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi ikinci döneme hızlı bir giriş yaptı.

 

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminin başlamasının ardından Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde akademik çalışmaların kaldığı yerden devam ettiği gözlemlendi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak 2. kanaat döneminin başlamasıyla birlikte akademik çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Kardelenli olmanın ayrıcalığına sahip olan öğrencilerimiz; tamamı alanında uzman, bölgenin lider eğitim kadrosu rehberliğinde çalışmalarını gerçekleştirmekte. Konuların MEB müfredatı dahilinde eksiksiz bir biçimde işlenmesinin ardından uygulamış olduğumuz soru çözüm saatlerimizde öğrencilerimiz de konular ile ilgili açıklarını kapatıp konu ile ilgili her türlü soruya cevap bulabilmekte. Göstermiş oldukları özveriden dolayı lider eğitim kadromuzu ve çalışkan öğrencilerimi tebrik ediyor, önümüzdeki süreçte girecekleri sınavlarda tüm öğrencilerime başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.