MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde 1.Sınıf Kayıtları Başladı

EĞİTİM 06.02.2018 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde 1.Sınıf Kayıtları Başladı

Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 24 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de tecrübeleri ve eğitim anlayışları ile Nevşehir'in en iyileri ile yola devam ediyor.
  Yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren ve kamu oyunun büyük beğenisini toplayan Kardelen Koleji tecrübeli sınıf öğretmeni kadrosuyla yola devam dedi. Her biri alanında uzman eğitimcilerden oluşan Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edecek.   2018-2019 Eğitim öğretim yılında geleceğimizi emanet edeceğimiz ve Nevşehir'in teveccühünü kazanmış sınıf öğretmenleri Ömer GÜRBÜZ, Nurten VARIR ve Harun ÖZCAN olacak.   Değerli öğretmenlerimizin özgeçmişleri ise şu şekilde;   Ömer GÜRBÜZ Sınıf Öğretmeni   Nevşehir’de doğan Ömer Gürbüz. 1983 yılında Gaziantep’te göreve başlamıştır. Gürbüz Aksaray Ortaköy’de 5 yıl görev yaptıktan sonra Nevşehir Kaymaklı Kasabası’nda, Nevşehir 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda ve Yeniçeşme İlkokulu’nda görevine devam etmiş, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Kardelen Koleji’nde göreve başlamıştır.   Nurten VARIR Sınıf Öğretmeni   Nevşehir doğumlu olan Nurten Varır; İlk, orta ve lise öğrenimi Nevşehir’de, üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi’ne bağlı Kırşehir Eğitim Yüksek Okulu’nda tamamlamıştır. Göreve Nevşehir İçik köyünde başlamış. Sırası ile Kızılcin Köyü, merkez Mihriban Emin İlköğretim okulu ve 20 Temmuz İlköğretim okulunda çalışmıştır. Varır Devlet okullarında 24 yıl görev yaptıktan sonra emekli olmuş. 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibariyle Özel Kardelen Koleji’nde çalışmaya başlamıştır.   Harun ÖZCAN Sınıf Öğretmeni   Harun Özcan 1963 yılında Hacıbektaş'ta doğmuş, 1983 yılında Erzurum'da göreve başlamıştır. Erzurum'da 6 yıl görev yaptıktan sonra sırasıyla Avanos ve Nevşehir Merkez'de görev yapmıştır. Son olarak Turgut Akdevelioğlu İlkokulu'ndan emekli olan Özcan, 2014-2015 eğitim öğretim yılında Kardelen Koleji'nde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır.
Nevşehir'in en tecrübeli ve dinamik kadrosu ile 24 yıldır hizmet veren Kardelen Eğitim Kurumları 2018-2019 eğitim öğretim döneminde de tecrübeleri ve eğitim anlayışları ile Nevşehir'in en iyileri ile yola devam ediyor.

 

Yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren ve kamu oyunun büyük beğenisini toplayan Kardelen Koleji tecrübeli sınıf öğretmeni kadrosuyla yola devam dedi. Her biri alanında uzman eğitimcilerden oluşan Kardelen Eğitim Kurumları öğretmen kadrosu önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edecek.

 

2018-2019 Eğitim öğretim yılında geleceğimizi emanet edeceğimiz ve Nevşehir'in teveccühünü kazanmış sınıf öğretmenleri Ömer GÜRBÜZ, Nurten VARIR ve Harun ÖZCAN olacak.

 

Değerli öğretmenlerimizin özgeçmişleri ise şu şekilde;

 

Ömer GÜRBÜZ Sınıf Öğretmeni

 

Nevşehir’de doğan Ömer Gürbüz. 1983 yılında Gaziantep’te göreve başlamıştır. Gürbüz Aksaray Ortaköy’de 5 yıl görev yaptıktan sonra Nevşehir Kaymaklı Kasabası’nda, Nevşehir 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda ve Yeniçeşme İlkokulu’nda görevine devam etmiş, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında Kardelen Koleji’nde göreve başlamıştır.

 

Nurten VARIR Sınıf Öğretmeni

 

Nevşehir doğumlu olan Nurten Varır; İlk, orta ve lise öğrenimi Nevşehir’de, üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi’ne bağlı Kırşehir Eğitim Yüksek Okulu’nda tamamlamıştır. Göreve Nevşehir İçik köyünde başlamış. Sırası ile Kızılcin Köyü, merkez Mihriban Emin İlköğretim okulu ve 20 Temmuz İlköğretim okulunda çalışmıştır. Varır Devlet okullarında 24 yıl görev yaptıktan sonra emekli olmuş. 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibariyle Özel Kardelen Koleji’nde çalışmaya başlamıştır.

 

Harun ÖZCAN Sınıf Öğretmeni

 

Harun Özcan 1963 yılında Hacıbektaş'ta doğmuş, 1983 yılında Erzurum'da göreve başlamıştır. Erzurum'da 6 yıl görev yaptıktan sonra sırasıyla Avanos ve Nevşehir Merkez'de görev yapmıştır. Son olarak Turgut Akdevelioğlu İlkokulu'ndan emekli olan Özcan, 2014-2015 eğitim öğretim yılında Kardelen Koleji'nde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.