MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde 4. Sınıflar Mezuniyet Töreni Yapıldı !

EĞİTİM 06.05.2017 - 20:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde 4. Sınıflar Mezuniyet Töreni Yapıldı !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 4. Sınıflarını Muhteşem Bir Eğlence İle Mezun Etti.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 4. Sınıflarını Muhteşem Bir Eğlence İle Mezun Etti.   Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet töreni çiftlik restoranda yapıldı. Kardelen Koleji mezuniyet törenine ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, müdür yardımcıları, sınıf öğretmenleri ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet töreni ilköğretim müdürü Faruk Çamcı’nın öğretmenlerine teşekkür plaketlerini vermesi ile başladı.   Çamcı konuşmalarında şunları kaydetti; “Birçoğu anasınıfından beri bizimle birlikte olan sevgili yavrularımız 4 yıllık eğitimlerini tamamlamış bulunuyor. Biz öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki değerler ile besledik. Onlara doğruyu, yanlışı, iyiyi kötüyü öğretebildiğimize inanıyorum. Bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı birer fert yetiştirdiğimizin kanaatindeyim. O yüzden bu eğlence veda eğlencesi değildir aksine yeni bir hayatın başlangıcıdır. Kardelen Koleji ailesi olarak bizlere inanarak emanet ettiğiniz çocuklarınız için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Bu günün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecan ile çarpan velilerimiz, siz bugün düzenlemiş olduğumuz törenin en mutlu ve en onurlu kişilerisiniz. Hayatta en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu bilerek çocuklarınızın eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz, onların sevinçlerini ve hüzünlerini paylaştınız, en kötü zamanlarında onların en büyük destekçisi oldunuz ben inanıyorum ki çocuklarınız gelecekte çok başarılı bireyler olacaktır.” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 4. Sınıflarını Muhteşem Bir Eğlence İle Mezun Etti.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 4. Sınıflarını Muhteşem Bir Eğlence İle Mezun Etti.

 

Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet töreni çiftlik restoranda yapıldı. Kardelen Koleji mezuniyet törenine ilköğretim müdürü Faruk Çamcı, müdür yardımcıları, sınıf öğretmenleri ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kardelen Koleji 4. sınıflar mezuniyet töreni ilköğretim müdürü Faruk Çamcı’nın öğretmenlerine teşekkür plaketlerini vermesi ile başladı.

 

Çamcı konuşmalarında şunları kaydetti; “Birçoğu anasınıfından beri bizimle birlikte olan sevgili yavrularımız 4 yıllık eğitimlerini tamamlamış bulunuyor. Biz öğrencilerimizi milli, manevi ve ahlaki değerler ile besledik. Onlara doğruyu, yanlışı, iyiyi kötüyü öğretebildiğimize inanıyorum. Bilimin ışığında geleceğe hazırlamaya çalışarak ülkemize, milletimize yararlı birer fert yetiştirdiğimizin kanaatindeyim. O yüzden bu eğlence veda eğlencesi değildir aksine yeni bir hayatın başlangıcıdır. Kardelen Koleji ailesi olarak bizlere inanarak emanet ettiğiniz çocuklarınız için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Bu günün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecan ile çarpan velilerimiz, siz bugün düzenlemiş olduğumuz törenin en mutlu ve en onurlu kişilerisiniz. Hayatta en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu bilerek çocuklarınızın eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz, onların sevinçlerini ve hüzünlerini paylaştınız, en kötü zamanlarında onların en büyük destekçisi oldunuz ben inanıyorum ki çocuklarınız gelecekte çok başarılı bireyler olacaktır.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.