MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde 8. Sınıflara Seri Deneme Sınavları Yapılıyor

EĞİTİM 30.05.2018 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde 8. Sınıflara Seri Deneme Sınavları Yapılıyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji’nde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen seri denemeler tüm hızıyla devam ediyor.
  Kardelen Koleji olarak Türkiye geneli düzenlenen sınavlara katılan öğrencilerimizin genel durum değerlendirilmelerinin yapılması neticesinde de seri denemeler yapıldı. Görüşlerine başvurduğumuz İlköğretim Müdürü Kardelen Koleji Faruk Çamcı; Son iki yıla kadar haftada 1-2 kez yapılan deneme sınavlarına son haftalarda seri hale getirdiklerini hafta sonu kursları ile de birleştirerek deneme sorularının çözümlerinin yapıldığı ve çözülmeyen sorularında üzerinde durularak öğrencilerle bireysel çalışılarak soru çözümlerinin yapıldığı belirtti.   Öğrencilerinde disiplin ve özveri ile seri deneme sınavlarına katıldıklarının vurgusu yapıldı. Kardelen Koleji öğrencilerinin akademik becerilerinin de en üst düzeye taşımak için tüm kadro olarak olağanüstü çaba ile çalıştıklarını ifade eden Çamcı, “ Geleceğin Liderlerini Yetiştirirken, velilerin ve toplumun kurumumuzdan beklentilerinin farkındayız” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji’nde 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen seri denemeler tüm hızıyla devam ediyor.

 

Kardelen Koleji olarak Türkiye geneli düzenlenen sınavlara katılan öğrencilerimizin genel durum değerlendirilmelerinin yapılması neticesinde de seri denemeler yapıldı. Görüşlerine başvurduğumuz İlköğretim Müdürü Kardelen Koleji Faruk Çamcı; Son iki yıla kadar haftada 1-2 kez yapılan deneme sınavlarına son haftalarda seri hale getirdiklerini hafta sonu kursları ile de birleştirerek deneme sorularının çözümlerinin yapıldığı ve çözülmeyen sorularında üzerinde durularak öğrencilerle bireysel çalışılarak soru çözümlerinin yapıldığı belirtti.

 

Öğrencilerinde disiplin ve özveri ile seri deneme sınavlarına katıldıklarının vurgusu yapıldı. Kardelen Koleji öğrencilerinin akademik becerilerinin de en üst düzeye taşımak için tüm kadro olarak olağanüstü çaba ile çalıştıklarını ifade eden Çamcı, “ Geleceğin Liderlerini Yetiştirirken, velilerin ve toplumun kurumumuzdan beklentilerinin farkındayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.