Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde 8 ve 12. sınıf kursları başladı

EĞİTİM 22.08.2020 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejinde 8 ve 12. sınıf kursları başladı

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejinde 8 ve 12. sınıflar düzeyinde takviye kursları başladı.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejinde 8 ve 12. sınıflar düzeyinde takviye kursları başladı.   Pandemi süreciyle eğitime verilen aranın ardından Milli Eğitim Bakanlığının ilgili yazısı kapsamında 8 ve 12. sınıflarda ilk ders zili çaldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Bakanlığımız tarafından gönderilen 'Takviye Kursları' konulu resmi yazı kapsamında Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak 8 ve 12. sınıflar düzeyinde takviye kurslarına başlamış bulunmaktayız. Ailemizin her bir ferdinin sağlığı için ilgili yazıda da belirtilen sağlık önlemlerin tamamını göz önünde bulundurarak maske, dezenfektan, sosyal mesafe, bireysel temizlik, ateş ölçümü ve verilerin kayıt altına alınması gibi her türlü önlemi almış bulunmaktayız. İlerleyen süreçte de ilgili tedbirlerde hiçbir surette taviz vermeden eğitim öğretim faaliyetlerimize devam etme gayesindeyiz. Evlatlarımızın eğitim hayatlarına kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi için tüm halkımıza maske kullanımı, sosyal mesafe, bireysel temizlik gibi sağlık önlemleri konusunda taviz vermemeleri yönünde uyarıda bulunuyor, hepinize sağlıklı günler diliyorum." dedi.                                                                                                                                                                       
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejinde 8 ve 12. sınıflar düzeyinde takviye kursları başladı.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Kolejinde 8 ve 12. sınıflar düzeyinde takviye kursları başladı.

 

Pandemi süreciyle eğitime verilen aranın ardından Milli Eğitim Bakanlığının ilgili yazısı kapsamında 8 ve 12. sınıflarda ilk ders zili çaldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Bakanlığımız tarafından gönderilen 'Takviye Kursları' konulu resmi yazı kapsamında Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak 8 ve 12. sınıflar düzeyinde takviye kurslarına başlamış bulunmaktayız. Ailemizin her bir ferdinin sağlığı için ilgili yazıda da belirtilen sağlık önlemlerin tamamını göz önünde bulundurarak maske, dezenfektan, sosyal mesafe, bireysel temizlik, ateş ölçümü ve verilerin kayıt altına alınması gibi her türlü önlemi almış bulunmaktayız. İlerleyen süreçte de ilgili tedbirlerde hiçbir surette taviz vermeden eğitim öğretim faaliyetlerimize devam etme gayesindeyiz. Evlatlarımızın eğitim hayatlarına kesintisiz bir şekilde devam edebilmesi için tüm halkımıza maske kullanımı, sosyal mesafe, bireysel temizlik gibi sağlık önlemleri konusunda taviz vermemeleri yönünde uyarıda bulunuyor, hepinize sağlıklı günler diliyorum." dedi.

                                                                                                                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.