Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde Atletizm Yarışması Yapıldı

EĞİTİM 21.04.2018 - 07:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde Atletizm Yarışması Yapıldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji, 4. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla okul bahçesinde hazırlanan parkurlar ile koşu yarışması düzenledi.
  Kardelen Koleji okul bahçesinde düzenlenen koşu yarışmasında öğrencilerin istekli olmaları de gözlerden kaçmadı. Öğrencilerin kazanma arzu ve hırsları heyecan içinde yarışmalarına etki etti. Başlangıçta kısa mesafeli koşular ile sınıflar kendi içerisinde yapılmış başarılı olan ilk üçe giren öğrenciler tespit edilmiştir. Daha sonra 400 metre ve 800 metre koşuları yaş kategorilerine göre düzenlenmiş sınıflarında ilk üçe giren öğrenciler belirlenmiştir. Havaların ısınmasıyla birlikte okul bahçesinde düzenlenen yarışma ile Kardelenler hem yarıştı hem de spor yapmanın faydaları hakkında bilgi aldılar.   Kardelen Koleji Koşu Yarışmasında dereceye giren öğrencileri düzenlenen tören ile madalya verildi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji, 4. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla okul bahçesinde hazırlanan parkurlar ile koşu yarışması düzenledi.

 

Kardelen Koleji okul bahçesinde düzenlenen koşu yarışmasında öğrencilerin istekli olmaları de gözlerden kaçmadı. Öğrencilerin kazanma arzu ve hırsları heyecan içinde yarışmalarına etki etti. Başlangıçta kısa mesafeli koşular ile sınıflar kendi içerisinde yapılmış başarılı olan ilk üçe giren öğrenciler tespit edilmiştir. Daha sonra 400 metre ve 800 metre koşuları yaş kategorilerine göre düzenlenmiş sınıflarında ilk üçe giren öğrenciler belirlenmiştir. Havaların ısınmasıyla birlikte okul bahçesinde düzenlenen yarışma ile Kardelenler hem yarıştı hem de spor yapmanın faydaları hakkında bilgi aldılar.

 

Kardelen Koleji Koşu Yarışmasında dereceye giren öğrencileri düzenlenen tören ile madalya verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.